مدارک مورد نیاز برای تعیین اجرت‌المثل بعد از فوت همسر

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۱۳۱ #56849029

با سلام و وقت بخیر. خانمی هستم ۵۷ سالهه همسرم ۳ ساله فوت کرده. تنها دارایی ما ملکی هست که داخلش سکونت داریم. اول اینکه برای تعیین اجرت‌المثل چه مدارکی مورد نیاز هست؟ و اینکه آیا قولنامه‌ی فروش ملک برای تعیین میزان اجرت‌المثل مورد نیازه؟ یا اینکه قبل از فروش ملک هم می‌تونم اقدام به تععین میزان اجرت‌المثل بکنم؟ ممنون میشم پاسخ بدین چون اطلاعات نادرست میدن بهم بیرون از اینجا.

مشاوره حقوقی ملکی
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود

سوال شما مبهم است . لطفا سوال را واضح تر بفرمایید و برای راه حل بهتر از مشاوره تلفنی بنیاد وکیل استفاده کنید

سلام احرت المثل زمانی محقق میشود که یکی از وراث بدون رضایت بقیه وراث و پرداخت اجاره در ملک سکونت داشته باشد و توسط کارشناس تعیین میگردد .

با سلام اجرت المثل ایام زناشویی و اجرت المثل ایام تصرف را دقیقا سوال بفرمایید حتما پاسخگویی می‌شود.

باسلام ، اجرت المثل ایام تصرف را از چه شخصی می خواهید دریافت کنید؟ سوالتان مبهم می باشد

هرکس بدون اذن دیگران ملک را تصرف کرده باشد باید اجرت المثل زمان تصرف را بپردازد.

باسلام؛
در صورتی که شما مالک و تنها ساکن ان خانه هستید، از چه شخصی می خواهید مطالبه اجرت المثل نمایید؟!

درود متاسفانه سوال شما واضح نیست نوع اجرت المثل را مشخص بنمایید؟ باتوجه به این که در خانه زندگی میکنید چه اجرت المثلی؟