آیا میتونم حقوق پدر رو دریافت کنم و تقاضا بدهم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۴۶ #56740002

با سلام و خسته نباشید
من یک دختر ۳۲ ساله و مجرد هستم پدرم سال ۷۲ فوت شدن و بازنشسته نیروهای مسلح ارتش بودن . محل خدمتشون هم شیراز بود . بعد از اون مستمری ایشون رو من خواهرم و مامانم میگرفتیم.خواهرم ازدواج کردن و من هم شاغل شدم بعد از اون تمامی حقوق رو مامانم دریافت میکردن الان نزدیک به دو سال هست مامان فوت شدن و من هم با توجه به ۹سال سابقه بیمه ای که تو تامین اجتماعی دارم بنا به دلایل کاری و مشکلات محل کار کارم رو ترک کردم و استعفا دادم. الان سوال من این هست با توجه به ۹سال سابقه بیمه تامین اجتماعی آیا میتونم حقوق پدر رو دریافت کنم و تقاضا بدم برای زیر پوشش بیمه نیروهای مسلح قرار گرفتن؟ و اینکه از زمانی که تقاضا رو ارسال می کنم تا زمانی که مجدد حقوق نیروهای مسلح برقرار بشه چه مدت زمانی طول میکشه؟
ممنونم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله با استناد به اینکه شغل ندارید و در تجرد به سر می برید مستمری پدر به شما تعلق خواهد گرفت

بله در صورت نداشتن شغلی برای امرار معاش و مجرد بودن میتوانید مستمری پدرتان را دریافت کنید

با توجه به تجرد و نداشتن درآمد ، منع قانونی برای دریافت مستمری پدرتان وجود نداشته و بدیهی است که در صورت برقراری مستمری مذکور تحت پوشش بیمه نیروهای مسلح نیز قرار میگیرید .

باسلام واحترام ...سابقه بیمه تاثیری ندارد همین که شما مجرد باشید ودرحال حاضر شاغل نباشید میتوانید مستمری پدرتون رو بگیرید...زمان زیادی طول نمیکشه تحت پوشش پدرتون دربیاید با آرزوی موفقیت