مجازات تهدید، توهین و قذف برای اولین بار زندان است؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۰۰ #56730648

سلام، مجازات قذف، تهدید و توهین برای بار اول چیست؟ زندان یا جزای نقدی؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام مجازات توهین جزای نقدی و شلاق در صورتی مشمول مجازات حدی باشد . مجازات تهدید حبس و جزای نقدی ست در صورت داشتن شرایط تخفیف و تعلیق مجازات احتمال تخفیف مجازات وجود دارد

سلام مجازات قذف ۸۰ضربه شلاق،توهین جزای نقدی،تهدید هم حبس یا شلاق را در پی خواهد داشت.

سلام قذف مجازات حدی به میزان ۸۰ ضربه شلاق دارد توهین و تهدید به ترتیب جزای نقدی حبس و شلاق در پی دارند در خصوص حبس یا شلاق ممکن است به جای آن جزای نقدی تعیین شود

سلام قذف شلاق
توهین جریمه
تهدید شلاق یا حبس

سلام
قذف اگه ثابت بشه مجازات قطعی اش هشتاد ضربه شلاقه ولی توهین و تهدید مجازات تعزیری اند، قاعدتا به جزای نقدی تبدیل میشن

با سلام
ضمانت اجرای توهین، تهدید، افترا و قذف که از جمله مهم ترین جرایم علیه حیثیت و آبروی افراد محسوب می شوند حسب مورد و به تشخیص قاضی ، مجازات هایی مانند حبس (زندان)، جزای نقدی و شلاق به همراه دارد.

سلام وقت بخیر
قذف ۸۰ ضربه شلاق و توهین جزای نقدی بین ۸ الی ۲۴ میلیون تومان و تهدید بسته به نوع تهدید