شکایت از رفتار زشت و سو استفاده از جایگاه یک دادیار چگونه انجام شود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۶۱۱ #56695960

باسلام.شوهر خواهرم دادیار یکی از شعب دادیاری همدان ست متاسفانه از موقعی که در این شغل مشغول به کار شدن مدام خواهرم رو مورد ضرب شتم قرار دادن.حتی در چند مورد آن منجر به سقط جنین شد که جای بسی تاسف است که چرا یک روحانی باید یک چنین کاری رو انجام بدهد. بارها و بارها خواهرم رو تحت فشار قرار داده که بیا طلاق توافقی بگیریم.اما یک چنین امری برای خانواده مذهبی ما امری بسیار ناشایست و دور از انتظار است حال از شما تقاضامندم که مارو راهنمایی کنید که چطور میشه این موضوع رو از طریق مراجع ذی صلاح رسیدگی کنیم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اثبات اعمال و رفتارهای شوهر خواهر شما ، نیاز به دلیل دارد و بایستی محکمه پسند باشد، لذا توصیه می شود در صورتیکه که این رفتارها، در چهاردیواری منزل مشترکشان اتفاق افتاده است، در طرح شکایت ، احتیاط نمایید چرا که ممکن است نتوانید اثبات نمایید.
به نظرم ، خواهر گرامی شما ، مهریه را اجرا بگذارد و از این طریق همسر خود را تحت فشار قرار دهد به نتایج مطلوب تری خواهید رسید.
مع الوصف چنانچه قادر به اثبات ضرب و جرح و سقط جنین توسط شخص مذکور هستید شکایت را مطرح نمایید . شایان ذکر است به صرف اخذ گواهی پزشکی قانونی ، دلیل بر انجام اعمال توسط شوهرخواهر شما نیست.

سلام
جهت ضرب و شتم صورت گرفته و سقط جنین به پزشکی قانونی مراجعه نمایید و سپس شکایتی مبنی ضرب و جرح علیه ایشان اقامه نمایید.
در صورتیکه نفقه ی خواهرتان معوق شده باشد جهت دریافت آن نیز میتوانید اقدام نمایید.
اجرت المثل ایام زندگی نیز قابل مطالبه میباشد.

سلام
در مورد اقدامات صورت گرفته که می توانید اقدام به طرح شایت از بابت ضرب شتم منتهی به سقط جنین و ... نمایید
اما در خصوص زندگی مشترک اولین راهکار مراجعه به مشاور خانواده جهت حل و فصل مشکلات و اختلافات است و نهایتا در صورت عدم وصول نتیجه مناسب جدایی تنها راه خواهد ود که البته در شرع و مذهب نیز به ان اشاره شده است

خواهرشما میتواند بابت ضرب وشتم ایشان شکایت نماید و به مانند سایر افراد در صورت اثبات این کار محاکمه ومجازات خواهد شدواگر بتوانید سقط جنین را با تهیه مدارک اثبات نمایید که ایشان مقصر بوده است قطعا محکوم به حبس وپرداخت دیه خواهد شد.فراموش نکنید درحال حاضر بسیاری ازقضات بدلیل ارتکاب جرم بازداشت و محاکمه شدند.