ماده ۵۹۳ و ۵۹۲ مشمول کاهش مجازات میگردد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۴۷ #56657381

باسلام،ایا ماده ۵۹۲ و ۵۹۳ شامل قانون جدید کاهش مجازات حبس تعزیری میشود؟

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر شامل قانون کاهش مجازات حبس تعزیری نمی‌شود

خیر ارتشا مشمول این قانون نیست

خیر مشمول قانون کاهش مجازات حبس تعزیری نمی‌شود

با سلام
میتوانید بصورت درخواست کتبی از دادگاه تخفیف و کاهش مجازات را تقاضا نمایید .

ماده ۵۹۳ قانون مجازات اسلامی
هر کس عالما و عامدا موجبات تحقق جرم ارتشاء از قبیل مذاکره، جلب موافقت یا وصول و ایصال وجه یا مال سند پرداخت وجه را‌فراهم نماید به مجازات راشی بر حسب مورد محکوم میگردد پس با این توصیفات ونص صریح قانون تخفیف مجازاتی در این دو ماده تعیین نشده است.

هر کس عالما و عامدا برای اقدام به امری یا امتناع از انجام امری که از وظایف اشخاص مذکور در ماده (۳) قانون تشدید مجازات مرتکبین ‌ارتشاء، اختلاس و کلاهبرداری مصوب ۱۳۶۷/۹/۱۵ مجمع تشخیص مصلحت نظام می‌باشد وجه یا مالی یا سند پرداخت وجه یا تسلیم مالی را‌مستقیم یا غیر مستقیم بدهد در حکم راشی است و بعنوان مجازات علاوه بر ضبط مال، ناشی از ارتشاء به حبس از ششماه تا سه سال و یا تا (۷۴)‌ضربه شلاق محکوم می‌شود.
تبصره - در صورتیکه رشوه‌دهنده برای پرداخت رشوه مضطر بوده و یا پرداخت آنرا گزارش دهد یا شکایت نماید از مجازات حبس مزبور معاف‌ خواهد بود و مال به وی مسترد می‌گردد.