بدون انحصار وراثت، زمین کشاورزی فروخته شده، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۵۵ #56648922

زمینی پدری به مساحت ۵۰۰۰ متر بعد از فوت ایشان بدون انحصار وراثت فروخته شده با رضایت همه بچه ها، آیا فروش قانونی است؟

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اینکه همه وراث راضی بوده اند اشکالی ندارد و صحیح می باشد

با سلام
در صورتی که تمامی وراث به این امر رضایت و توافق داشته باشند هیچگونه مشکلی بابت معامله نبوده و معامله انجام شده صحیح و قانونی میباشد .

اگر فروشندگان وراث قانونی مرحوم باشند ولو اینکه گواهی حصر وراثت نگرفته باشند معامله قانونی است

بله با رضایت تمامی وراث فروش صحیح است

سلام ، با آرزوی بهروزی برای شما ، در صورت رضایت همه وراث ، منعی وجود ندارد

سلام.فروش شما صحیح وقانونی است ولی برای انتقال وتحویل بایستی رضایت همه شرکا وجود داشته باشد.

فروش صحیح و قانونی است.