اگر شرکت پولمو نده چطور میتونم حقمو بگیرم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۳ #56643334

با سلام.
بنده یه قراداد با شرکت مهندسین مشاور دارم که ناظر پروژه عمرانی به صورت اقماری هستم که مبلغ ذکر شده در قراداد از مبلغ توافقی کمتر هست.در ضمن قرارداد امضا کردم چون بهم گفتن این قراداد فقط برای بیمه هست ولی زمان پرداخت مبلغ توافق شده پرداخت میشود. درضمن قراداد ۳ ماهه آزمایشی هست. وقتی رفتم تو کارگاه فهمیدم که حقوقهاشون با ۵ ماه تاخیر پرداخت میکنن. خیلی نگرانم منم مثل بقیه همکارام دوچار مشکل بشم با شرکت. سوالم اینه که اگر شرکت پولمو نده چطور میتونم حقمو بگیرم و اینکه مبلغی که با شکایت دستم میگیره مبلغ توافقی که کردیم هست یا مبلغی که تو قراداد ذکر کرده و امضا کردم. بهترین کار چیه؟
ممنون

مشاوره حقوقی اداره کار
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چون بین شما و شرکت قرارداد کاری با مبلغی معین تنظیم شده شما میبایستی دستمزد طبق توافق را دریافت نمایید اما در صورت عدم قید مبلغ در قرارداد طبق قانون کار برای شما تعلق میگرفت
موفق باشید

رابطه شما مشمول قانون کار نمی شود و فقط مبلغ مندرج در قرارداد قابل مطالبه است