درصورت رضایت شاکی نیاز به مراجعه به دادگاه است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۰۴ #56572949

اگر فرد به شکایت کیفری رضایت بدهد و صرفنظر از شکایتش کند نیاز به دادگاه هست؟ و پرونده مختومه میشه؟

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر جرم از جرایم قابل گذشت بوده باشد با رضایت شاکی در دادگاه پرونده مختومه میش ود اما در غیر اینصورت رضایت فقط باعث کاهش مجازات می شود

اگر از جرائم قابل گذشت باشد بله

با سلام و احترام
به دو صورت این رضایت مورد قبول واقع می شود:
۱- حضور شاکی در دادگاه و مکتوب نمودن رضایت بدون قید و شرط
۲- اخذ رضایت نامه کتبی در دفتر اسناد رسمی و ارائه به دادگاه

موضوع اتهام را عنوان نکردید

باید شاکی با حضور در دادگاه رضایت کتبی و بدون شرط خود را ثبت کند یا رضایت تنظیمی در دفتر اسناد رسمی تنظیم و به دادگاه ارایه شود