آیا با طرح دعوی بر روی امانت نامه و رسید تحویل چند درصد امکان رسیدن به اموالم هست؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۲۰ #56293554

با سلام من ۴۰۰ عدد سکه به صورت امانت به کسی دادم که یک امانت نامه دست نویس در حضور یک شاهد که با امضا و اثر انگشت هردو ثبت شد به همراه یک عدد رسید تحویل ۴۰۰ عدد سکه که هم امین امضا و اثر انگشت زده و هم مجدد شاهد ایا با طرح دعوی بر روی امانت نامه و رسید تحویل چند درصد امکان رسیدن به اموالم هست و لطفا بگید حدود هزینه گرفتن وکیل روی همچون پرونده ای چقدر میباشد دست بوس شما هستم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
دعوی استرداد مطرح کنید
حق الوکاله به توافق و تعرفه بستگی دارد

با سلام،با اسنادی که فرمودین هم میتوانید شکایت کیفری خیانت در امانت و هم طرح دعوی حقوقی استرداد اموال را بخواهید.حق الوکاله هم بسته به توافقتان دارد.

"با سلام"
حق الوکاله بر اساس توافق و تعرفه میباشد
دادخواست استرداد مطرح نمایید

با سلام
صبق رسید اخذ شده و نیز دست نوشته ای مبنی بر امانت بدون سکه ها ، شما اقدام حقوقی برای مطالبه امانت و نیز شکایت کیفری مبنی بر خیانت در امانت میتوانید اقامه دعوی نمایید که حتما نتیجه خواهید گرفت . هزینه حق الوکاله نیز با توافق طرفین خواهد بود که بعد از محکومت شخص از محکوم علیه مطالبه خواهد شد .

سلام
بله شما می توانید با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی دادخواست استرداد مالی را که امانت داده‌اید تقدیم کنید و میزان حق الوکاله وکیل تابع توافق و قرارداد فی مابین شما و وکیل است

اقدام قضایی در خصوص مشکل شما هم از طریق کیفری و هم از راه حقوقی میسر بوده و با مدرکی که فرموده اید قطعا قادر به دریافت حکم به نفع خود هستید . حق الوکاله نیز مطابق تعرفه قابل محاسبه بوده که بر مبنای زمانی که قصد دادن وکالت را دارید و قیمت سکه در آن زمان باید تعیین شود .