با توجه به اینکه ملکش چند میلیارد ارزش داره از لحاظ قانونی میتواند از همان سند استفاده کند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۰۴ #56291190

سلام عید شما مبارک پدرم خونه ش قیمت چند میلیاردی داره ولی بخاطر بدهکاری بانکی در رهن هست مبلغش حدود دویست میلیون تومان هست و حالا مشکلی براش پیش اومده که باید وثیقه پانصد میلیونی ملک بذاره میخواستم ببینم با توجه به اینکه ملکش چند میلیارد ارزش داره از لحاظ قانونی میتواند از همان سند استفاده کند؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگربرای دادگاه معمولا مازاد رابسختی, میپذیرند بستگی به قاضی دارد امابانک هم معنولا ملک رهنی رانمیپزیرد

با سلام
مطابق بخشنامه های جدید وثیقه ملک باید طلق باشد و هیچ رهنی نداشته باشد و رویه قضایی این مورد را انجام می دهد لذا ممکن است ملک شما را رد نمایند

این موضوع کاملا سلیقه ای است . بعضی از قضات محاکم تاکید بر در رهن نبودن سند دارند و بعضی دیگر نیز توثیق مازاد را بلامانع دانسته و با آن موافقت میکنند . البته افراد معتقد به نظریه اول بیشتر است .

سلام
لحاظ قانونی میتواند از همان سند استفاده کند؟ باید سند ملکی ارزیابی و کارشناسی بشود
مقام قضایی از کارشناس برای ارزیابی مال معرفی شده استعلام می‌نماید
و بعد از آنکه کارشناسی شد و نظر کارشناس به قاضی اعلام شد باز مجدد مقام قضایی به اداره ثبت محل وقوع ملک نامه‌ای می نویسد و در آن تقاضای توقیف ملک می شود.
بعد از این مرحله فرد باید به اداره ثبت محل برود و پروسه توقیف ملک را انجام بدهد و در دفتر بازداشت ملک، ملک را ثبت کند و نامه ای از اداره ثبت بگیرد و به بازپرسی بیاورد که آن نامه حاوی این است که این ملک با مشخصاتش که در سند ثبت شده و با فلان میزان ارزش توقیف شده است.