چگونه میتوانم از همسرم طلاق بگیرم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۸۴ #56285607

با سلام
بنده ۱۴ سال هست که ازدواج کردم و صاحب فرزند پسر ۷ ساله میباشم و متاسفانه با همسرم بسیار بسیار زیاد مشکل دارم و اصلا نمیتوانیم همدیگر را تحمل کنیم ولی از ترس دادن مهریه و افتادن به زندان هیچوقت جرات نکردم پا پیش بزارم برای طلاق، اما الان دیگه آب از سرم گذشته و میخواهم که هر جور شده از ایشان جدا شوم، اما نمیدانم چطور باید اقدام کنم و چه عواقبی منتطرم هست.
لطفا راهنماییم کنید؟
تشکر

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید در مرحله نخست مطالبه مهریه نمایید و نفقه را مطالبه نمایید .
در صورت اثبات عسر و حرج بدلیل سو رفتار میتوانید تقاضای طلاق نمایید .

بسمه تعالی : ابتدا عرض کنم که پرداخت مهریه توسط زوج بصورت نقدی باید صورت گیرد زمانیکه زوح مدعی طلاق بصورت مستقیم باشد . اما فرض سوال حضرتعالی ، ابتدا دادخواستی مبنی بر تعیین تکلیف نسبت به عدم رعایت مواد متعهد شده در عقد نامه را مطرح کنید بطور مثال عدم حسن اخلاق زوجه و یا عدم فرمانبرداری زوجه از زوج . چنانچه موفق شوید کار طلاق برای شما آسانتر میشود چون در همان زمان میتوانید داذخواست مبنی بر پرداخت مهریه به صورت تقسیط را از دادگاه بدون ذکر طلاف تقدیم دادگگپاه کنید که به احتمال بسیار زیاد قبول خواهد شد ( تذکر تاکییدی ،، فقط تقاضای تقسیط مهریه بدلیل رفع اشتغال ذمه ) را بکنید بدون اینکه اسمی از طلاق ببرید ، خب با تقبل دادگاه بر تقسیط مهریه و صدور رای قطعی میتواتید از دغدغه مهریه خلاص شوید و دادخواست طلاق را صادر کنید ... البته واقعا عرض کنم راضی به بیان این مطالب نبوده و نیستم اما با توصیه مدیران محترم و بزرگوار سایت تکلیف پاسخ به سوال است و نه توصیه به سوال ..

با سلام
طبق قانون ما طلاق از سوی زوج نیازمند هیچ شرط و شروطی نیست فقط باید آمادگی پرداخت حقوق مالی زوجه اعم از مهریه، نفقه و غیره را داشته باشید در این صورت می توانید تقاضای صدور گواهی عدم امکان سازش به دادگاه بدهید.

سلام
در صورتی که شما پیش قدم برای طلاق شوید باید حقوق مالی زوجه را بپردارید.
پیشنهاد میشود ابتدا برای بهتر شدن روابط به مشاوره خانواده رجوع کنید در غیر این صورت بهترین گزینه طلاق توافقی خواهد بود.