ثبت اشتباه سؤسابقه شخص دیگری بدلیل تشابه اسمی چگونه قابل پیگیری است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۷ #56273948

ثبت اشتباه سوء سابقه شخص دیگری نسبت به بنده آن هم به دلیل تشابه اسم و فامیل البته یا به صورت عمد یا سهوی صورت گرفته....فردی که مشابه اسم بنده هستند فامیل بنده و دارای سؤسابقه متعددی از جمله سرقت و حمل مواد مخدر میباشد...ازین سو بنده احتمال میدم اولین جایی که به اشتباه ثبت شده توسط مامور کلانتری در کلانتری بوده و احتمال این رو هم میدم به دلیل همراه نداشتن کارت شناسایی معتبر و ذکر نام دروغ یعنی نام و نام پدر بنده الی آخر به اشتباه ثبت شده....حالا از شما عزیزان بزرگوار برای حل این مشکل یعنی پاک کردن ثبت سؤ سابقه اشتباه به اسم بنده یاری میخواهم و بفرمایید چکاری و از کجا شروع کنم.... بنده بخاطر این موضوع که سال۹۸/۱۲ متوجه شدم از سال۹۶ تا الان هرجا که فرم استخدامی پر کردم یکبار هم نشده با بنده تماس بگیرن چه برسه به استخدام و از هر لحاظی شکست رو تو زندگیم بخاطر این حماقت مامور یا بخاطر رشوه گرفته شده و یا به هر دلیلی که اشتباه بنام من ثبت شده تجربه کردم و زندگیم از هم پاشیده.......لطفا خواهشا کمکم کنید تا این ننگ رو از زندگیم پاک کنم...پیشاپیش از لطف شما بزرگواران قدردان و سپاسگذار میباشم....و من الله التوفیق

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام، قانون در این خصوص راهی پیش‌بینی ننموده است متاسفانه. ولی بنظرم شما ضمن نوشتن درخواست خودتان طی لایحه‌ایی این موضوع را از طریق دفتر حوزه ریاست قوه قضاییه پیگیری نمائید که ان‌شاءالله حل خواهد شد ...