آیا امکان توقیف فیزیکی خودرو وجود دارد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۴۴ #56248171

درود فراوان. نامزد بنده مهریه رو اجرا گذاشته قصد توقیف ماشینم را دارد. من یک خودرو دارم که از ۸ ماه پیش که آن را خریدم تا الان هنوز پلاک و سند و بیمه هیچ چیز بنام خودم نزدم و بنام شخص ثالث هست فقط قولنامه بنام خودمه و کارتی که تو بنگاه کشیدم با کارت خودمه.‌ بنا به دلایلی امکان انتقال سند و تعویض پلاک وجود ندارد. سوال بنده، با توجه به اینکه من سوار ماشین نمی شوم پدرم از ان استفاده می کند، من در خانه پدری زندگی می کنم.

مشاوره حقوقی مهریه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر سند رسمی یا پلاک خودرو به نام شما باشد قابل توقیف است

سلام و درود، اگر چه رسما به نام شما‌ نیست اما در صورت اثبات مالکیت شما بر آن قابل توقیف خواهد بود؛ آرزوی بهروزی.

باسلام
چون پلاک وسندبه نام شمانیست امکان توقیف خودرونیست مگراینکه بتواندمالکیت شمارااثبات کندواگراثبات کندمیتواندتوقیف کند

اگر بتواند اثبات کند که متعلق به شماست وجز مستثنیات دین نباشد بله می تواند آنرا توقیف کند

در صورت اثبات مالکیت شما از سوی زوجه می تواند نسبت به توقیف خودرو اقدام نماید

اگر خودرو یا پلاک به نام شما نباشد امکان توقیف سیستمی یا فیزیکی وجود ندارد .

سلام
اگر زوجه بتواند مالکیت شما را ثابت کند امکان توقیف خودرو می باشد.