به نظر شما طی چند روز پرونده به دادسرا میره؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۲۲ #56175680

سلام خسته نباشید
ببخشید من داداشم برای یک مراسم به شهرستان رفته وقتی با دوستش توی کوچه بودت مامور نیرو انتظامی بهشون گیر داده و مضنون به سرقت دستگیر کرده رفیقش قبلا سابقه دزدی داشته ولی داداشم سابقه حتی دعوا هم نداره الان ۳ روزه نگهشون داشتن و امروز هم که رفتیم گفتن برید فعلا مهمان ما هستن و همینجور الکی روی پرونده داداشم چند فقره دزدی موبایل و...زدن درصورتی که نه فیلمی دارن نه عکسی نه مدرکی به نظر شما حکم خاصی دراین باره میدن؟

مشاوره حقوقی دادسرا
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر بیدلیل برادر شما را گرفته باشند ومدرکی برای اثبات سرقت وجود نداشته باشد آزاد میشود

سلام. اولا که کلانتری مجاز نیست بیشتر از ۲۴ ساعت متهم را نگه دارد مگر با دستور بازپرس و دادسرا و اگر بیشتر از این مدت بدون دستور دادستانی نگه دارند جرم هست و قابل شکایت. ثانیا ارجاع پرونده به دادسرا بستگی به تکمیل تحقیقات کلانتری دارد

با سلام
پرونده بعد از تحقیقات و اخذ اظهارات متهمین به دادسرا ارجاع میگردد
در صورتی که برادر شما مرتکب جرمی نشده باشد و منکر این امر باشند لذا با مستند سازی بسیار بعید است که بتوانند او را محکوم نمایند .

با سلام
اگر مدکی برای اثبات نداشته باشند ازاد می کنند

از طریق مرجع قضایی همان ناحیه اقدلم کنید ،و بازرسی نیروی انتظامی ۱۹۷

اگردلیل ومدرکی علیه اونباشد و اقرار به ضرر خودش نکند مطمن باش ضرری به او وارد نخواهد شدومحکوم نمیشود مگر پرونده ایی علیه او درجریان باشد

اگر مدرکی دال برمجرم بودن ایشون نداشته باشن و برادرتون گردن نگیره و اقرار نکنه نمی توانند برعلیهشون اقدامی انجام بدن