این انشعابات به نام مستاجر است خودش در تعیین مبلغ حق کسب و پیشه و سرقفلی تاثیر مثبت دارد قانون در این زمینه چه میگوید؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۰۴ #56077834

با عرض سلام .
پدر بنده مدت ۶۹ سال است که مستاجر دکانی در تهران بودن و پس از فوت ایشان بنده بعنوان وارث تا به امروز مغازه را میگردانم روزی که وارد این مغازه شدیم و با صاحب ملک اجاره نامه دستی و دادگاهی نوشتیم این مغازه خالی بود .پدر بنده شخصا و با هزینه شخصی و به نام خودش انشعابات آب و برق و گاز و دو خط تلفن گرفت و همه قبوض به نام ایشان صادر میشود و اسناد آن به نام ایشان هست .حال مالک دائما شفاهی اخطار میدهد که همه انشعابات را باید به نام مالک بزنم و هیچ طلب و ادعایی هم نکنم .در حالی که الان قیمت روز خرید این انشعابات بسیار بالا و گران است .آیا ایشان حرف زور میزنند؟خب اینکه این انشعابات به نام مستاجر است خودش در تعیین مبلغ حق کسب و پیشه و سرقفلی تاثیر مثبت دارد .قانون در این زمینه چه میگوید؟
با تشکر

مشاوره حقوقی حق کسب پیشه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکان مطالبه قیمت انشعاب وجود دارد

بادرودوسلام می توانید مبلغ انشعابات را مطالبه نمایید.

قیمت انشعابات را مطالبه کنید.

باسلام
امکان مطالبه قیمت انشعابات برای شما موجود است.

قیمت انشعابات را میتوانید مطالبه کنید.

با درود امکان مطالبه قیمت انشعابات از جانب شما وجود دارد

در سرقفلی یا حق کسب و پیشه تاثیری ندارد، اما تحت شرایطی میتوانید قیمت انشعابات را مطالبه کنید.