نمیتونم به خاطر این قسط و شرایط سخت کرونا پاشم برم اونجا؛ راه دیگه ای نیست؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۳۶ #56060345

من بابت چکی به مبلغ ۱۱۰ میلیون در شهر کرمانشاه محکوم به پرداخت شدم که اعسار زدم و تقسیط شد . پیش قسط رو واریز کردم و چنتا اقساط هم همونجا پرداخت کردم. من ساکن تهرانم برای پرداخت اقساط به من میگن حتما هر ماه باید بیای کرمانشاه و اصل فیش رو بدی تا ما بزاریم تو پرونده که جلبی برات نیاد. من هرماه نمیتونم به خاطر این قسط و شرایط سخت کرونا پاشم برم اونجا یعنی واقعا راه دیگه ای نیست؟! الان که همه چیز آنلاین شده! ممنون میشم راهنماییم کنید.

مشاوره حقوقی چک
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
خیر متاسفانه باید فیش را در پرونده قرار دهید.

باسلام شما می توانید علاوه بر اسکن رنگی فیش و بارگذاری در ثنا، به اداره پست مراجعه و یکی از نسخه های پرداخت را به آدرس شعبه اجرای احکام دادگاه مورد نظر ارسال کنید و در ضمن به متصدی ثبت نامه، شرط گرفتن امضای یکی از کارکنان شعبه را در قسمت توضیحات نامه اضاف کند و برای محکم کاری با یک خودکار دیگر روی پاکت نامه به تحویل نزد این اشخاص تاکید شود.

یاحق

نخیر راهی نیست باید حضورا بهمراه فیش واریزی در اجرای احکام حضوریابی ضمیمه پرونده کنند والا جلب می شوید

بله برای ارایه اصل فیش باید حضوری مراجعه داشته باشید در غیر این صورت برای شما حکم جلب صادر می شود

با سلام
میتوانید اقساط را به شماره حساب سپرده دادگستری کرمانشاه واریز کرده و فیش آنرا از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی به شعبه مربوطه ارسال نمایید.

با سلام
اگر اقوام و آشنایانی در کرمانشاه داشته باشید میتوانید با ارسال فیش واریز به ایشان، ایشان زحمت تحویل آن رابه شعبه اجرای احکام بکشند.
موفق و موید باشید.

سلام تقاضا کنید که محکوم له شماره حساب شخصی رو به دادگاه معرفی کنه و هر ما مبلغ رو ب حساب ایشون واریز کنید و رسید واریز رو تا تسویه کامل نزد خودتون نگه دارید .