آیا میتوانم برای بازگرداندن همسرم در دادگاه شکایتی مطرح کنم یا خیر؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۳۱۶ #55988751

سلام.
مردی هستم ۳۵ ساله.همسرم ۲ سال پیش با فریب از من رضایتنامه جهت اخذ گذرنامه گرفت و با نیرنگ و دروغ و وعده اینکه پس از گرفتن اقامت کارهای من را درست خواهد کرد از کشور خارج شد.بعد از حدود ۶ ماه تماسهای او کم و کمتر شد.الان حدود ۱ سال است که از او بی خبرم تا ۲۰ روز پیش که در سامانه ثنا متوجه شدم که مهریه خود را به اجرا گذاشته.قبل از مهاجرت همسرم و بدلیل اینکه ایشان برای گرفتن اقامت نیاز به تمکن مالی داشتن مجبور به فروش منزل مسکونی شدم .با توجه به اینکه ایشان توقیف اموال من را گرفته اند و من هم دستم به جایی بند نیست لطفا بنده را در جهت اینکه چطور میتوانم از ایشان شکایت کنم و حقم پایمال نشود راهنمایی کنید ممنون

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

فعلا الزام به تمکین دهید اگر همسرت مطالبه مهریه کرد اعسار بده

در ارتباط با مهریه این امر به هر حال برعهده شماست و میبایست پرداخت شود و فقط در صورت اعسار میتوانید دادخواست اعسار دهید ولی عجالتا ضروری ترین کار این است که در اسرع وقت نسبت به تنظیم دادخواست تمکین اقدام کنید که در صورت عدم تمکین اول از همه نفقه دیگر به ایشان تعلق نگیرد و اگر در عقد نامه تنصیف دارایی را امضا کرده ائید آن اعمال نشود و امکان ازدواج مجدد را هم داشته باشید و در صورت داشتن شاهد و مدارکی دال بر دریافت وجوه و قرار فیمابین شاید ( تاکید بر شاید) بتوانید با استخدام وکیل برای کلاهبرداری هم بر علیه ایشان اقدام نمائید.
اموفق باشید

مبالغی که به حساب ایشان از بابت فروش منزل واریز نموده اید را به عنوان بخشی از مهریه در دادگاه عنوان نمایید تا در این قسمت حقوق شما حفظ شود و برای عدم استحقاق زوجه به نفقه دادخواست تمکین بدهید.

با سلام
با شما در خواست عدم تمکین در دفاتر خدمات قضایی نمایید . در خصوص مهریه هم در خواست اعصار نمایید و در خصوص مسندات کی ادعا داشته به دادگاه ارائه دهید .
موفق و پیروز باشید .

"با سلام"
مهریه در هر حالت به قوت خودش باقی میباشد و میتوانید اعسار دهید
برای نفقه هم دادخواست الزام به تمکین مطرح فرمایید تا اگر تمکین نشود نفقه ساقط شود

در هر صورت شما ملزم به پرداخت مهریه هستید، بنابراین نسبت به مهریه دادخواست اعسار بدهید، دادخواست الزام به تمکین بدهید تا نفقه ساقط شود

شما فقط می توانیداعسارازپرداخت داده وتقسیط تقاضا کنید