اشتباه تایپی تاریخ که ماهیت رای را بطور کلی تغییر می دهد سهو القلم محسوب میشود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۲۸ #55971211

سلام
حکمی که از سوی شعبه دیوان صادر شده استناد به مستندی دارد که تاریخ آن مستند ۵/۱۱/۱۳۹۷ می باشد و شاکی قبل از این تاریخ بازنشسته بوده است. قاضی تاریخ مستند را ۵/۱/۱۳۹۷ در حکم قطعی آورده و بعد طی دادنامه دیگر بیان نموده که سهو القلم بوده است. ۵/۱/۱۳۹۷ شاکی شاغل محسوب می شده در حالیکه شاکی در ۱/۷/۱۳۹۷ حالت بازنشسته بوده است.

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام فاین مورد سهم قلم می باشد و می توانید از طریق شعبه تقاضای صدور رای اصلاحی نمایید

باسلام واحترام بله همانطور که فرمودید رای اصلاحی صادر شده وایرادی ندارد

بله.تقاضای صدور رای اصلاحی نمایید.

می توان تقاضای تصحیح مطرح نمود تا دادنامه اصلاحی صادر شود

سلام
شعبه اقدام به ارائه ی دادنامه اصلاحی خواهد نمود./

موضوع ذکر شده از جمله موارد سهو قلم محسوب شده و دادگاه میتواند با صدور دادنامه اصلاحی اقدام به تصحیح ایراد نماید .