در صورتی که به رای غیابی اعتراض داشته باشم این رای به چه ادرسی برای من ارسال خواهد شد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲,۱۰۲ #55952748

سلام
در خصوص پرونده حقوقی برایم ابلاغیه آمده تا در تاریخ مورد نظر جهت رسیدگی در ساعت تعیین شده در دادسرا حضور یابم اما زمانبندی را با سفر به شهرستان از دست دادم و به زمان رسیدگی نرسیدم و برای اینکار وکیلی هم نداشتم.حالا برایم یک پیام آمده با این مضمون که رای صادر شد و دادانامه ای در سامانه ابلاغ ارسال شده و قاضی حکم بر محکومیت بنده داده و در انتهای دادانامه بیان شده رای صادره حضوری و ظرف ۲۰ روز پس از ابلاغ قابل تجدید نظر خواهی در دادگاه تجدید نظر است.سوالم این است که ابلاغیه برایم به آدرس منزل ارسال میشه یا خیر؟ در حال حاضر باید چکار کنم چون به این حکم اعتراض دارم.

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
جهت مشاوره تلفنی و راهنمایی جامع لطفا تماس بگیرید .

سلام سوال شما مبهم است در ابتدا گفته اید پرونده خقوقی است و بعد نوشته اید به دادسرا احضار شده اید . اگر پرونده کیفری است و در دادگاه کیفری بوده رای غیابی باید باشد مگر این که در جلسه حاضر بوده یا وکیل داشته باشید یا لایحه داده باشید . در شورای حل اختلاف هم همین طور . اما در دادگاه حقوقی ، اگر در سامانه ثنا اللاغ را مشاهده کرده باشید ، رای در هر حال حضوری است .

با سلام
با توجه به اینکه در سامانه ثنا عضو بودید و برایتان پیامک ارسال شده،حکم حضوری محسوب گردیده و به صورت الکترونیکی برای شما ارسال شده و به آدرس منزل فرستاده نمی شود.
و شما برای اعتراض به حکم دادگاه می توانید دادخواست تجدید نظر بدهید.