امکان گرفتن هزینه های دادرسی رو از متشاکی داریم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۸۵ #55907816

سلام
یه سوال داشتم درصورتی که ما شکایت خودمون رو تو دفاتر قضایی ثبت کنید و پس از آن مطالبه رو متشاکی تا قبل از جلسه حضوری در شورا حل اختلاف واریز کند باز هم امکان گرفتن هزینه های دادرسی رو از متشاکی داریم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
درصورتی که رای قطعی به نفع شما صادر شود ضمن حکم هزینه دادرسی نیز اورده میشود.

در صورتی که رای به نفع شما صادر شود بله میتوانید هزینه را از ایشان مطالبه نمایید

"با سلام"
پس از محکومیت ایشان بلی میتوانیدکلیه هزینه های دادرسی را مطالبه و دریافت نمایید

درصورت صدور حکم قطعی محکومیت کلیه هزینه های دادرسی و خسارات قابل مطالبه است

در این مورد میتوانید کلیه هزینه های مربوط ب رسیدگی پرونده رو طی دادخواستی جداگانه از متشاکی مطالبه کنید و این مشروط ب آنست ک رای بنفع شما صادر شده و ایشان محکوم گردد

مطالبه هزینه دادرسی پس از صدور رای قطعی در صورتی که رای به نفع شما صادر شود امکانپذیر است

باسلام درصورتی که ایشان را محکوم نمایید میتوانید کلیه هزینه های دادرسی و کارشناسی و حق الوکاله وکیل را از ایشان اخذ نمایید البته بایستی دادخواست جداگانه به دادگاه ارایه نمایید.