امکان شکایت کردن از آن زن بدلیل فریب همسرم هست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۸ #55906922

سلام ،چندروز پیش فهمیدم همسرم با یه زن متاهل که ۲۰سال ازش بزرگتره دوست شده به من گفت دوستیشون فقط مجازی بوده اما تو مکان عمومی همدیگرو میدیدن یعنی سوهر من میرفته مغازه اون خانمه و وقت میگذروندن در همین حد بهم گفت ممکنه بیشتر بوده که خدا میدونه واقعا. منم اون خانم رو میشناسم تهدیدش کردم اگه بازم بیاد سمت شوهرم ازش شکایت میکنم اما زیر بار نرفت و بازم فهمیدم بعد از اون روز آمار همسر منو از محل کار و جاهای دیگه میگیره .. اگه بخوام از این زن شکایت کنم میشه؟؟؟؟ من هیچ مدرکی از دوستیشون ندارم فقط چند تا عکس که از چتهاشون گرفتم یه قسمتی هم از قرار مدار گذاشتنشون هست مابین چتها ... ما بقی رو همسرم پاک کرد و گفت که گول خورده و منم میدونم به اشتباهش پی برده‌ چون تناسبی با هم نداشتن بهرحال همسن مامانش بوده..... الان اگه بخوام شکایت کنم میشه؟؟؟ تو محل کار زنه، شاهد ممکنه باشه، که شوهر منو تو مغازه‌ش دیده باشه و به ضرر من میشه یا میتونم از این مسئله استفاده کنم؟؟ شکایت کنم حکم و مجازات داره و میخوام بدونم چی هست؟؟؟خواهشا جواب بدید..تشکر

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
صرفا دوستی و صحبت معمولی رابطه نامشروع تلقی نمیشود و جرم محسوب نمیشود
طبق گفته های شما نمیتواند رابطه نامشروع باشد و مدارک و شواهد کافی باید موجود باشد

مجازات رابطه نامشروع تا ۹۹ ضربه شلاق تعزیری است لیکن مدارک فوق الذکر برای اثبات اتهام کافی نیست.