بلاتکلیفی زوجه با چه عنوانی باید در محکمه رسیدگی گردد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۷۹ #55853168

سلام
من سال ۹۳ ازدواج کردم بدلایلی اختلافات فرهنگی و و دخالت خانواده ها اختلاف من و شوهرم زیاد شد یکسال نامزد بودیم و یکسال زندگی مشترک الان هم حدود ۳ ساله هرکدام در خانه پدر مادرمان زندگی میکنیم
شاید هزار بار با شوهرم صحبت کردم و بهش گفتم دوستت دارم ولی اون برعکس تمایل به ادامه زندگی نداره
البته پارسال با درخواست نفقه من منزل تهیه کرد ولی من نرفتم و حکم نشوز دادن
و من هم قبلش بدلیل ضرب و جرح یک بار دیه گرفتم
مجدد دو بار اظهار نامه دادم الان هم شرایط طوری شده ایشون به هیچ وجه حاضر به ادامه زندگی نیست ولی در جواب اظهار نامه ایشون نوشتن میتوانی برگردی
با این اوصاف من میخام ببینم در مورد بلاتکلیفی میشه شکایت کرد؟ چون من طلاق نمیخام و ایشون طلاق میخاد ولی در دادگاه و در جواب اظهارنامه هیچ نمیگه منو نمیخاد میگه منو دوست داره و تا حالا هنوز مهریه نداده
چطور میشه شکایت کنم در مورد بلاتکلیفی لطفا راهنماییم کنین واقعا جانم به لبم رسیده

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام. حکم نشوز تبعات بسیار سنگینی برای زوجه دارد و اظهار برگشتن وی مصنوعی می باشد. شما هم میتوانید با یک وکیل خانواده مشورت بگیرید چون وضعیت شما خاص می باشد. درنهایت باابزار مهریه میتوان رفتار زوج را تغییر داد. یاحق