برای انتقال سند با توضیحات زیر چه کنیم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۳۰ #55819694

پدرم ۳۰ سال پیش زمین کشاورزی از A خریداری نموده است، مبایعه نامه دستی بوده و اکنون شخص B مدعی شده که ملک در اصلاحات ارضی چون رعیت این زمین بوده به او رسیده و مالک قبل از اصلاحات ارضی یعنی A حق فروش نداشته است. سال گذشته ,وراث B در یک پرونده بر علیه وراث A به رغم داشتن سند اصلاحات ارضی محکوم شده است. چون مالک اصلی A صلح نامه داشته و B به دلایل شرعی ملک را بعد از اصلاحات ارضی برگردانده و صلح نامه امضاء کرده است. اکنون ما به عنوان وراث خریدار چه کار کنیم؟
با سپاس

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
برای شما امکان مراجعه به شخص الف یا همان آ وجود دارد.

با سلام
به ورثه مالک قبلی زمین مراجعه نمایید .

سلام شما وارث Aمراجعه کنید موفق باشید

باسلام میتوانید به ورثه فروشنده مراجعه و دادخواست الزام به تنظیم سند نمایید.

سلام. اگر B صلح نامه امضا نموده، پس ادعای وراث B وجهی ندارد. شما به وراث A رجوع کنید.‌

شما به فروشنده خود رجوع کنید