راهی هست که بدون اینکه برم تهران رفع مسدودی حسابم رو برطرف کنم؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۴۳۶ #55773425

سلام وقت بخیر من دو روز پیش متوجه شدم حساب بانکیم بدون هیچ اطلاعی یا ابلاغیه  به دستور دادستانی کل کشور مسدود شده به دلیل بازی در سایت شرط بندی مسدود شده من ساکن اهواز هستم لطفا راهنمایی کنید باتشکر

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر این امکان برای شما وجود ندارد

قطعا باید حضوری مراجعه نمایید

سلام طبق قانون برای قمار بازی باهر و سیله ای تا ۶ماه حبس و شلاق درنظر گرفته شده است لذا شما از طریق شعبه اعلام شده و ادای توضیحات لازم و اعلام بی اطلاعی دراین سایتها بکنید انشاالله مرتفع خواهد شد موفق باشید

حضوری مراجعه فرمائید امکان رفع مسدودی در حال حاضر وجود ندارد .

با درود..
در خصوص موضـوع مطــروحه، نیاز به حضور در دادسرا و ارائه توضیحات در اینخصوص دارید، بدون حضور و بدون دسـتور مقام قضایی توقیف کنتده، امکان رفع مسدودی میسر نمی باشد..

بنام خدا
باسلام
با توجه به حساسیت بر سایت های شربز بندی هم از لحاط فقهی و هم قانونی
و اینکه راسا با دستور دادستانی کل محترم سایت غیره قانونی شما بسته شده
شما میبایست با حضور در دادسرا و طی مراحل قانونی اقدام فرمایید./ {{مراحل تحقیق و بازجویی و دادرسی لازمه}}
و همچنین میتوانید با توجه به اینکه با دستور./مقام قضایی به پلیس فتا./سایت شما بسته شده است./مراجعه به پلیس فتا هم بفرمایید./ منتها در هر صورت میبایست در دادسرا اعلام حضور /و تنظیم صورتجلسه بازجویی / هم در دادسرا و احتمالا وهم در پلیس فتا /و همچنین ضمانت لازم جهت عدم زندانی شدن خودتان که تا رفع اتهام از خودتان لازم است ./
و اهم ان/و یک وکیل مجرب در این امر انتخاب نمایید تا به اتهام شما دفاع نماید. /
ضمنا حسابهای بانکی شما به این دلیل مسدود شده {{که در صورت اثبات}} اخذ مال غیر مشروع بتوان اقذامهای لازم قانونی را انجام داد./ و درصورتی رفع مسدود خواهد شد که اثبات گردد شما وجه یا مال غیر مشروعی از طریق سایت فوق به دست نیاورده و تمامی موجودی شما قانونی میباشد./یا صلاحدید قاضی محترم
ضمنا وفق مقررات کلیه همکاریهای لازم را در مراحل دادرسی انجام دهید که در صورت اثبات اتهام شما./ به شما به دلیل همکاری./
و همچنین قانون مجازات های تعزیری ./ برای شما تخفیف اعمال گردد ./

با شایسته ترین احترامات

با احترام .از طریق پلیس فتا کمک بگیرید