شکایت از همکلاسی بابت ضرب‌وجرح عمدی و فحاشی بدون شاهد

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۸۲ #55748281

سلام، من کلاس نهم هستم و سه سال در یک مدرسه با بیشتر همکلاسی‌ها درس می‌خواندم.
در این سه سال متاسفانه در کلاس لقب بدی گرفتم و دوستانم را از دست دادم و تقریبا همه دشمن من هستند. من با همکلاسی‌ها شوخی‌هایی شاید می‌کردم ولی بعضی‌ها بسیار فحاش زورگو و اهل دعوا هستند و مرا اذیت
می‌کنند. چند روز پیش یک نفر که اصلا با او رابطه خوبی ندارم و بهترین دانش‌آموز درسی کلاس است و همه‌ی کلاس طرفدارش هستند، آمد و بی‌دلیل به گوشم زد. من هم به عنوان جواب خیلی آرام به گوشش زدم که بسیار خشمگین شد و فحش ناموسی داد و مرا تهدید کرد. من چیزی نگفتم تا اگر اتفاقی افتاد و مساله به دفتر و ... کشید مقصر نباشم. زنگ آخر که همه جمع شدن بودند دور ما، او به خاطر همان حرکت، آماده مبارزه بود و بعد از مقاومت من برای مبارزه نکردن انقدر فحش داد و مرا مسخره کرد که گفتم هر چقدر می‌خواهی بزن ببینیم خدا چی میگه و بعد شروع کرد به حمله. همه همکلاسی‌ها در آنجا تماشاگر بودند و فقط کتک خوردن مرا می‌دیدند و من بسیار زخمی شدم. با این حال هنوز به دفتر اطلاعی نداده‌ام تا اگر بتونم از او مدرک جمع کنم و شکایت کنم. چون الان با این که همه بودند هیچکس طرفدار من نیست و همه مرا تهدید می‌کنند که اگر به دفتر اعلام کنم بد ترش را سرم می آورند و... . به نظر شما بهترین کاری که می‌تونم بکنم در این موقعیت چیه و در چه شرایطی می‌تونم از اون شکایت کنم؟ من حتی حاضرم کتک بخورم و اعضای بدنم بشکنه ولی اون از این مدرسه بره.

مشاوره حقوقی کیفری
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام، بهتر است این موضوع را با والدین خود مطرح و پیگیری لازم را از طرف ایشان مطرح کنید و درصورت لزوم شکایت نمایید.

با سلام میتونین با توجه به دوربین مداربسته و شهود شکایت کنی ولی حتما با والدین خود و مشاور مدرسه مشورت کن و کمک بگیر حتی اگر لازم شد مدرسه خود را عوض کن تا تمرکز و ارامش بیشتری داشته باشی.

سلام بابت طرح شکایت ضرب و شتم لازم است پدر شما بعنوان ولی شکایت را مطرح کنند شاهدهم در اینخصوص باید داشته باشید در نهایت تحقیقات از طریق دادسرا صورت خواهد گرفت و میتوانید موضوع را اثبات کنید .قطعا با مراجعه به دادسرا و تعیین مجازات تنبیه خواهد شد

سلام
حتما شکایت ضرب و جرح عمدی و توهین تو دادسرا مطرح کنید
و موضوع رو هم با مدیران مدرسه در میون بزارید

سلام و عرض ادب
قطعا برای پیگیری مساله چه از طریق دفتر دبیرستان و چه از طریق قانون و مراجع قضایی؛ به حضور، همراهی و مساعدت والدین خودتون نیاز دارید پس لازمه حتما در جریان امر قرار بگیرند.

شما درخصوص شرح ماوقع ضرب و جرحی که اتفاق افتاده، فرمودین که همه کلاس شاهد ماجرا بودن، پس چطور فکر میکنین که شاهدی برای اثبات امر ندارین؟
بچه های کلاس اگرچه که با شما میانه خوبی نداشته باشند و در حالت عادی هم طرفدار فرد مقابل و علیه شما باشن ولی وقتی پای قانون و شکایت و تحقیقات مقدماتی کلانتری به طور جدی به وسط بیاد که برای جمع آوری اطلاعات به مدرسه مراجعه کنن، خیلی از همون بچه ها خودشون رو میبازن و در مقابل مامور ضابط قضایی، به هرچیزی که رخداده و شاهدش بودن اقرار و اعتراف میکنن پس اینطور نیست که ادعای شما اصلا به هیچ طریقی قابل اثبات نباشه ...
فیلم دوربین های مداربسته مدرسه یا اگر در خیابان های اطراف مدرسه رخداده، دوربین های شخصی احتمالی در همون حوالی هم احتمالا توسط کلانتری بازبینی میشه اما اینها همه در فرضی هست که شما بخوای از طریق قضایی به فصل خصومت بپردازی ...

با توجه به اینکه شما در این سن کم، در روح و روان خودت با این مطلب سهمگین و سخت روبرو هستی که همراهی و همدلی دوستان هم سن و سال خودت رو هرچند به ناحق، در مدرسه از دست دادی و در یک محیط استرس زا و آزار رساننده، مشغول تحصیل در سرنوشت ساز ترین سالهای تحصیلی خودت هستی و تمام ظرفیت وجودی و وقت و انرژی و روحیه شما داره پایمال بچه بازی های یک عده نوجوان نادان میشه، بنظر بنده به جای اینکه حاضر باشی جو سنگین موجود رو بخاطر لقب بدی که ناخواسته بهش متهم شدی تحمل کنی و در تنهایی و عدم صمیمیت با رفقای هم سن و سالت به سر ببری و سکوت کنی یا حتی کتک بخوری یا اعضای بدنت بشکنه! که نهایتا مدرکی درست بشه علیه کسی که دوست داری از مدرسه محل تحصیلت بره؛ بهتره با کمک خانواده و مشاور مدرسه، خودت محل تحصیلت رو عوض کنی و در یک محیط جدید، بتونی تمرکز خودت رو روی یک زندگی شاد و بی دغدغه، پیدا کردن دوستان خوب و ایجاد دوستیهای سالم و درس و تحصیلت در این مقطع حساس از زندگیت بزاری و این هیچ چیزی از ارزش های وجودی شما کم نمیکنه، فقط بهت کمک میکنه که روح و روانت از اینهمه فشار آزاد بشه و همه فکر و ذکر شما در این سن و سال درگیر اثبات خودت به خودت و بقیه نباشه و اینهمه زخم خورده ی بچه بازی های یک عده نوجوان نادان نشی درحالیکه حق تو داشتن دوستان خوب و یک زندگی و محل تحصیل بی دغدغه است ... قطعا با یک مدیریت بحران خوب، از این مقطع عبور میکنی و گذشت زمان هم، همه اینها رو در ذهنت کمرنگ میکنه اما اگر به همین روش و در همین محیط ادامه بدی، اثرات بدی که در تخریب روح و روانت میزاره ممکنه تا سالهای مدیدی آزارت بده و حتی جلوی بالندگی و پیشرفت تحصیلی،کاری و اجتماعی آینده ات رو هم بگیره ...

با توکل بخدا موفق باشی🙏

باسلام میبایست ابتدامدرکی داشته باشی،مثل فیلم دوربین مدرسه سپس به همراه پدرخودازاین شخص شکایت کیفری مطرح کنی

سلام با والدین خود موضوع را در میان بذارید تا حضوری به. مدرسه بیایند و با مدیر مدرسه صحبت کنند و به این شخص تذکر بدهند اگر همچنان اذیت و آزار ادامه پیدا کرد از این شخص شکایت کنید.