راهی قانونی نیست که دختر بدون اجازه پدر از کشور خارج بشود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۰۹ #55708667

میخواهم مهاجرت کنم و گفتند اجازه پدر میخواد و من میخوام یه راهی پیدا کنم که بدون نیاز به اجازه خارج شم ۱۸ سال تمام دارم و البته پدرم شناسنامه من رو عکس دار کرده اما به من نگفته و میگه شناسنامه اصلیت گم شده و به من نداده شناسنامه جدیدو

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
اجازه ایشان اجباری میباشد

طرحی که همکاران فرمودند در سال ۹۱ تصویب نشد

با سلام. مطابق قانون بالای ۱۸ سال اذن ولی لازم ندارد اگر مانع می شوند از طریق دادگاه اقدام کنید

با سلام
بله قبلا دختران بالای سن ۱۸ میتوانستند اما به خاطر طرح جدید جهت حفظ سلامت خانمها مطرح شده که در آن
زنان مجرد زیر ۴۰ سال باید با اجازه “ولی قهری” خود یا حکم شرعی ” حاکم شرع” از کشور خارج شوند. زنان مجرد زیر ۴۰ سال برای دریافت گذرنامه باید از پدر، پدر جد یا کسی که قانون گذار او را ولی زن مجرد مشخص می کند، اجازه داشته باشد.

سلام
دختر تا زمانی که شوهر نکرده بدون اذن پدر و بعد از ازدواج نیز بدون اذن شوهر مجاز به خروج از کشور نمی‌باشد و موارد استثنا در قانون گذرنامه درج شده است که در صورت امتناع پدر یا شوهر دادستان می‌توانند اجازه خروج بدهند از جمله خروج جهت معالجات ضروری و یا جهت انجام واجبات مثل حج.