آزار و اذیت توسط والدین چه مجازاتی دارد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۷۹ #55601271

سلام، میخواستم بدونم برای جرائمی مثل آزار و اذیت مادر، و همینطور کتک و تهدید با چاقو چه حکمی میدن؟ و نحوه شکایت به چه صورت؟

مشاوره حقوقی کیفری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به عنوان ضرب و جرح و توهین و تهدید در دفاتر خدمات قضایی شکایت مطرح کنید.

با استناد به مدارک و مستندات مثبت , شکایت را از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام نمایید

سلام.بر فرض اثبات جرایم فوق ،با توجه به افعال و میزان اعمال ارتکابی مجازات های مقرر در باب ضرب و جرح و تهدید که شامل دیه و حبس و زندان و ... است میشود

از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت تهدید و ضرب و جرح طرح کنید که البته این موضوع باید در دادگاه ثابت گردد

ضرب و جرح نیاز به نامه پزشکی قانونی دارد و تهدیدنیز نیاز به ادله و مدارک مانند شاهد دارد. مجازات حبس و جزای نقدی و دیه و ... جهت تنظیم شکواییه به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

عناوین اتهامی و مجرمانه متعددی مطرح کردید ک هر کدوم قابل شکایت و پیگیری هست از طریق درخواست ب دفتر خدمات قضایی شکایت خودتون رو پیگیری کنید اگر کتک ب ایشون موجب آثار ضرب و جرح بشه دیه متناسب با رای قانون و تشخیص پزشکی قانونی خواهد داشت تهدید و آزار و اذیت و جرائمی از این دست هم بصورت جداگانه قابل پیگیری هست

به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و با ادله کافی به اتهام مزبور علیه مشتکی عنه اقامه دعوا کنید