تعمیر گچ سقف یک واحد آپارتمان به علت گرفتگی چاه مشاع

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۸ #55584823

با سلام، چاهی در پشت‌بام یک آپارتمان چهار طبقه وجود دارد که جزو مشاعات ساختمان محسوب می‌شود که به علت گرفتگی در یک روز شدیدا بارانی موجب ریزش گچ سقف خانه واحد طبقه بالا شده است. آیا تعمیر گچ سقف خانه همسایه بالایی به عهده همه اعضای ساختمان است یا فقط خود آن همسایه؟

مشاوره حقوقی ملکی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مسئولیت تعمیر قسمت‌های مشاع با همه ساکنین می‌باشد.

سلام حسب اظهارات تعمیر با همه مالکین خواهد بود

درود بر شما ،دوست گرامی مستحضر باشید که تعمیرات خرابی مرتبط با مشاعات، چنانچه منتسب به قصور و تقصیر یک نفر نباشد، بر عهده همه مالکین است.

با سلام
اگر در قسمت مشاع قرار گرفته باشد ، مسئولیت تعمیر آن با همه مالکان است مگر اینکه یک نفر مقصر باشد.

با سلام
با توجه به مشاع بودن چاه مورد نظر ، تمامی همسایه مکلف به جبران خسارت واحد مربوطه هستند

ساس اطلاعات موجود، در صورتی که خسارت به واحدی از ساختمان به دلیل مشکلی در قسمت‌های مشاع وارد شود، هزینه تعمیرات معمولا بر عهده تمامی مالکان ساختمان است. این بدان معناست که اگر چاه پشت‌بام که جزو مشاعات محسوب می‌شود، موجب آسیب به واحد طبقه بالا شده باشد، هزینه تعمیر گچ سقف باید توسط تمامی مالکان ساختمان پرداخت شودبا این حال، اگر آسیب مستقیما ناشی از اقدام یا بی‌توجهی خاص یکی از مالکان باشد، در آن صورت هزینه تعمیرات ممکن است بر عهده فرد خاطی باشد

با سلام
با توجه به این که نقص در مشاعات سبب این خسارت شده، جبران آن به عهده تمامی ساکنین می باشد.