دست نوشته اعتبار دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۶۷۲ #55373086

سلام و خسته نباشید
بنده در سال ۹۷ از خانومم جدا شدم، قبل از جدایی سه دانگ از خانه خود را به صورت وکالتی بنام ایشان کردم چون اقساط بانک داره، در سال ۹۳ دعوا و جروبحثی بین ما به وجود آمد که ایشان بنده را با شماره تلفن یک دختر میخواستن امتحان کنن و صدای بنده با اون خانوم رو ضبط کرده بودند و روز بحث تهدید میکردن که این صدا رو میبرم نشون بابات میدم و آبروتونو میبرم و بنده هم از روی ترس آبرو و اینکه پدرم ناراحتی قلبی داره و پرونده بیمارستان هم داشت گفتم هر کاری بگی میکنم و ایشان گفت هرچی بنویسم باید امضا کنی و قبول کنی،
با دستخط خودش نوشته که ۱۴۰ گرم طلا بهت قرض دادم باید پس بدی،در صورتی که ایشون ۱۴۰ گرم طلا هیچوقت نداشته،و اون طلاهای سابقشم خودم براش خریدم چون اونموقع شاغل نبود و پدرش هم بزور خرج خودشو درمیاره،
الان ازم روی اون نوشته شکایت کرده،
میتونید کمکم کنید؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. هر شخص میتواند هر نوع قراردادی را برااساس اصل ازدی اراده ها منعقد کند. قرارداد منعقده صحیح بوده ولیکن قابل ایراد است .که توصیه می شود با وکیل و یا با مشاوره ای صحبت کنید.

با سلام
بله
همسر شما با این دست نوشته حق مطالبه طلا را خواهد داشت مگر اینکه اکراه از سوی زوجه را برای امضای زیر دست نوشته برای دادگاه اثبات نمایید

با توجه به نوشته ای که به امضای شما رسیده است .همسر شما می‌تواند روی نوشته اقدام قانونی کند.
اما اگر شما بتوانید اثبات کنید که با اکراه نوشته را امضا کرده اید .و قرارداد اکراهی بوده است.( که البته اثبات این موضوع بسیار دشوار است)

سلام
پیشنهاد میکنم مشاوره تلفنی رزرو نمایید چرا که در غالب نوشتار نمیگنجد