در دادگاه تجدید نظر میشه با استناد به صحت دیگر مشخصات ملک رفع نقص کرد و حکم الزام به تنظیم سند را گرفت؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۴۲ #55363306

سلام
ملکی از طریق وکالتنامه بلاعزل تام الاختیار را خریدم ولی مالک اصلی از انتقال سند ممانعت کرد،من با کسی مبایعه نوشتم و خریدار از من و کسی که وکالت و اختیاره بلاعزله فروش را از مالک اصلی داشت و بمن فروخته بود و مالک اصلی شکایت کرد چون زمین بزرگ بود و به قطعات متعدد تفکیک شده بود و ما هم طبق صورتمجلس تفکیکی و مشخصات دیگه مثل باقی مانده ی پلاک اصلی یا متراژ مشخص و منحصر بفرده ملک و مجاورت با پلاک مشخص شده ی زمین مجاور و با پلاک اصلی و فرعی سند مادر دادخواست الزام بتنظیم سند را دادیم در استعلامی که دادگاه از ثبت شمیران درخواست کرد معلوم شد که در دادخواست اولیه و ارایه شده به دادگاه، ما اشتباها بجای پلاک فرعیه قطعه ی مورد دعوا پلاک فرعی سند مادر را نوشته ایم اما مشخصات دیگه مثل متراژ و شماره ی قطعه ی صورتمجلس تفکیکی و... درست ذکر شده دادگاه حکم داده بدلیل مغایرت پلاک فرعی در دادخواست اولیه و استعلام ثبت پرونده ی مطروحه قابلیت استماع ندارد، ایا در دادگاه تجدید نظر میشه با استناد به صحت دیگر مشخصات ملک مثل متراژ و شماره ی تفکیکی رفع نقص کرد و حکم الزام به تنظیم سند را گرفت؟ و یا باید دوباره دادخواست مجدد بدهیم؟ قاضی پرونده گفت اول برو شورای حل اختلاف تقاضای تامین دلیل بده بعد از ثبت شمیران تقاضای کارشناس و جانماییه قطعه ی مورد نظر را بصورت کاملا دقیق درخواست کن بعد مجددا دادخواست بده
ایا این روش درسته یا با ارایه اعتراض به دادگاه تجدیدنظر؟

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صرفا می توانید دلایل جدید را ارایه نمایید و نمی توانیدادعای جدید مطرح کنید

درود
دلایل جدیدتان را پیوست کنید و در پرونده قرار دهید.

با سلام
در مرحله‌ی تجدیدنظر می توانید دلایل جدید ارائه دهید.
دعوی و ادعای جدید در این مرحله مسموع نخواهد بود.

در صورتیکه شماره پلاک ثبتی را در دادخواست اولیه اشتباه ذکر کرده باشید باید مجددا طرح دعوی نمایید .

درود بر شما، در مرحله‌ی تجدیدنظر میتوانید دلایل جدید ارائه دهید، لکن دعوی و ادعای جدید مسموع نخواهد بود

سلام و درود
در مرحله تجدیدنظر ادله جدید میتوانید ارائه نمایید
لکن
ادعا و دعوی جدید خیر
موفق و موید باشید

با سلام به توصیه قاضی پرونده عمل نمایید و سپس دادخواست مجدد را ثبت نمایید.