نیاز هست رضایت بگیرم از شاکی؛ در صورت رضایت گرفتن چه حکمی برای من صادر میشه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۷ #55340702

با سلام.
برای پرونده لواط گرفتنم.شاکی برگه پزشکی قانونی گرفته که ۱۰۰ در صد اثبات میکنه من باهاش لواط کردم.قاضی گفت حقیقت را بگو تا کمکت کنم و من هم به عملم اقرار کردم.قاضی گفت بگو انجام دادم و من هم نوشتم..بعد از جلسه قاضی بنده را به زندان فرستاد و وثیغه ۴۰۰ میلیونی برید. و واسم تقاضای وکیل تسخیری از طرف دادگاه کرده الانم با وثیغه بیرونم لطفا راهنمایی بفرمایید با این شرایط و اتهام لواط به عنف و تحفیذ به عنف که قاضی حکم داده مجازات من چیه ایا نیاز هست رضایت بگیرم از شاکی در صورت رضایت گرفتن چه حکمی برای من صادر میشه
ممنون از بزرگواری شما

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بستگی به نحوه اقرار و تصدیق موضوع توبه در صورتجلسه دادگاه دارد . به هر تقدیر اعلام گذشت شاکی در حدود موثر نبوده ولی میتواند شرائط ویژه ای مانند پذیرش توبه و ... را تسهیل نموده و دست قاضی را در این خصوص باز بگذارد .

اگر شما نزد قاضی اقرار به انجام جرم کردید و اقرار به توبه کرده باشید قاضی می تواند از ولی امر تقاضای عفو نماید.