آیا امکان دارد که افرادی از نظر عرفی و اجتماعی اقامه دعوا کند و خواستار مجازات شوند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۰۶ #55312395

اگر فردی با همجنس خود رابطه داشته باشد و هر دو طرف راضی باشند آیا امکان دارد که افرادی از نظر عرفی و اجتماعی اقامه دعوا کند و خواستار مجازات شوند؟
شهادت چند نفر نیاز است؟
مجازات آن چیست؟

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
بعنوان گزارش پس از بررسی اگر محرز شود مجازات دارد

بله درصورتیکه این امرباشهارت شهود اثبات سودقابل مجازات است

با سلام
این امر بستگی به رابطه معاشرت همجنس گرا دارد که اگر در ملا عام باشد یا در دید عموم قرار گیرد صددرصد علیه آنها شمایت و اقامه دعوی خواهد شد .
و یا اینکه رابطه انها یا اعمال آنها موجب ورود ضرر و خسارت بر دیگری باشد که باز هم میتوانند علیه انان اقامه دعوی نمایند .
همجنسگرایی مذکر در غیر از لواط و تفخیذ از قبیل تقبیل و ملامسه از روی شهوت، موجب سی و یک تا هفتاد و چهار ضربه شلاق تعزیری درجه شش است.
حد مساحقه، صد ضربه شلاق است.
راه های اثبات آن اقرار و شهادت است .

هر گزارش وشکایتی پیگیری می شود ودر حین رسیدگی اثبات شود عمل لواط مشمول قتل

شکایت از سوی افراد غیر امکان ندارد ولی گزارش و شهادت ایشان میتواند منجر به تشکیل پرونده شود . اگر این عمل از سوی زنان صورت گیرد به عنوان مساحقه تعریف شده و دارای حد ۱۰۰ ضربه شلاق خواهد بود . ولی از سوی مردان اگر به عنوان لواط تعریف شود مطابق ماده ۲۳۴ قانون مجازات اسلامی حد لواط برای فاعل تحت شرایطی اعدام و با فقدان آن شرایط ۱۰۰ ضربه شلاق است ولی برای مفعول در هر شرایطی حکم اعدام صادر خواهد شد . در صورت عدم صدق عنوان لواط مرتکبین برابر ماده ۲۳۷ قانون مجازات اسلامی به ۳۱ تا ۷۴ ضربه شلاق تعزیری محکوم میگردند .
این اتهام را به دو گونه می‌توان اثبات نمود. این دو صورت عبارتند از:
۱-فاعل و مفعول هرکدام چهار مرتبه به این عمل شنیع اقرار نمایند. لازم به بیان است که دفعات اقرار هر یک تنها در مورد خویش موثر خواهد بود.
۲-شهادت دادن چهار مرد که دارای شرایط مورد قبول باشند. شاهدین باید این عمل را مشاهده کرده باشند.