با وجود برگه کروکی و مقصر صد در صد بودن اون طرف، کاری از پیش میبره؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۷۳۲ #55197530

باسلام
بنده در ۲۰مرداد با موتور خود با یه موتور دیگه تصادف کردم و پام شکشت و طبق کروکی کشیده توسط افسر راهور چون اون موتور از فرعی به اصلی اومده بود و قبل از ۱۵ متر بعد از فرعی تصادف شد و حق تقدم را رعایت نکرده بود اون موتور مقصر شد.حالا امروز رفتم دادسرا و بعدش کلانتری برای آزادسازی موتور که توی پرونده داخل کلانتری دیدم طرف نوشته کروکی را قبول نداره و داخل برگه اظهاراتش نوشته بود که اصلا ما به هم نخوردیم و من که پام شکسته خودم خوردم زمین و اصلا برخوردی با هم نداشتیم ( بخاطر نداشتن گواهینامه و بیمه نامه به دنبال رضایت گرفتن بدون پرداخت وجه بودند که من رضایت ندادم )

مشاوره حقوقی تصادفات
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر درصحنه تصادف حضور داشته اند و در اظهارات خود شرح ماوقع داشته اند که افسر کارشناس کروکی گزارشی مبنی بر مقصربودن طرف مقابل نوشته باشند، و نامه پزشکی قانونی مبنی بر تاییدشکستگی وجرح براثر صانحه تصادف را دریافت نموده اید، عملا اعتراض ایشان کارساز نخواهد بود،اما اگر قاضی دستورکارشناسی مجدد راصادرنمایندو کارشناسی مجدد خلاف کارشناسی اول را تشخیص دهند، دراینصورت ممکن است نتیجه برعکس شود

باسلام هرکدام از طرفین میتوانند به نظریه کارشناسی اعتراض نمایند ولی اصولا کارشناسان هیات های بعدی نظریه اولیه را تایید می نمایند.درصورتی که نظریه کارشناسان بعدی برعلیه شما بشود شما هم میتوانید اعتراض نمایید.

با سلام

نظر کارشناس راهور قابل اعتراض است ولی کمتر دیده شده که کارشناسان بعدی نظر کارشناس اول را رد کنند

باسلام
نظریه کارشناسی برای کروکی قابل اعتراض میباشد اما این اعتراض دلیل بر عدم تقصیر شخص نیست و ارجاع امر به نظر هیات کارشناسی سه نفره خواهد رسید

درصورتیکه درصحنه تصادف حضور داشته اند و در اولین اظهارات خود شرح ماوقع داشته اند که افسر کارشناس کروکی گزارشی مبنی بر مقصربودن طرف مقابل نوشته باشند، و نامه پزشکی قانونی مبنی بر تاییدشکستگی وجرح براثر صانحه تصادف را دریافت نموده اید، عملا اعتراض ایشان کارساز نخواهد بود،فقط اگر قاضی پرونده دستورکارشناسی مجدد را صادرنمایند وکارشناسی مجدد خلاف کارشناسی اول را تشخیص دهند، دراینصورت ممکن است شمارانیز مقصراعلام نمایند.

با سلام و احترام
باید اسناد و مدارک پرونده مطالعه شود تا بتوان اظهار نظر دقیقی کرد
ولی در هر حال اظهار نظر مامور راهور قابل اعتراض است