تو این مدت به این اقا چیزی تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۶۸ #55195528

با سلام
خواهر بنده یه ملک با شوهر سابقش شریکند یعنی سه دانگ سه دانگ و الان حدود ۴ سال از هم جدا شدند و خواهر بنده در این مدت ساکن این ملک هستند و چندین بار به این اقا اعلام کردند بیاییم ملک رو بفروشیم و ایشان جواب نمیدهند میخواستم بدانم تو این مدت به این اقا چیزی تعلق میگیرد چون ایشان گفتند اگر شکایت کنم باید کرایه چند سال یا اجرت المثل بدهید ممنون

مشاوره حقوقی ملکی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
بلی اجرت المثل ایام تصرف باید پرداخت شود

بله می تواند اجرت المثل ایام تصرف را مطالبه کند.

سلام
اگر ملکی بین دو نفر مشترک باشد و فقط یک نفر از شرکا از آن استفاده کند شریک دیگر می تواند اجرت المثل ایام تصرف را از شریک استفاده‌کننده مطالبه کنند

با سلام
بله اگر ایشان بخواهند میتوانند دادخواست مطالبه اجرت المثل ایام تصرف را بنمایند .لذا بهتر است ابتدا اظهارنامه ای به ایشان بفرستید و ایشان را ملزم به تقسیم سهم مشترک نمایید اگر همکاری نکردند با استناد به اظهارنامه ارسالی از طریق دادگاه اقدام نمایید.

ایشال مالک سهم خودشان هستند. مال مشاع شده است. دادگاه تصمیم خواهد گرفت