بعد از ۷ سال اگر چیزی نوشته یا تایپ شود کارشناس میتواند تشخیص بدهد تاخر و تقدم دستخط یا تایپ را؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۱۴ #55152138

سال پیش توی یه فروشگاه کار میکردم که به دلیلی دزدی یکی از صندوقدارا از تمامی بچه ها برگه سفید امضا و اثر انگشت گرفتند که اون فردی که دزدی کرده بود هم مجبور بشه بده الان بعد از ۷ سال اگر چیزی نوشته یا تایپ شه کارشناس میتونه تشخیص بده تاخر و تقدم دستخط یا تایپ رو؟

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
۱_ تقدم و تاخر جوهرها را بوسیله دستگاه اسپکترال و نور مادون قرمز در لابراتوار ناجا بررسی می کنند (البته بوسیله آزمایش های شیمیایی هم می توان بررسی شود)
۲_ مدت زمان ۷سال مورد مناسبی برای تشخیص تقدم و تاخر جوهرها است.
با تشکر

کارشناس قطعا نظر خواهد داد

سلام امکان تشخیص این امر وجود دارد

بله توسط کارشناس رسمی قابل تشخیص است و سو استفاده از برگ سفید امضا و جعل است و مجازات کیفری دارد .

سلام
بله کارشناس می تواند الحاق نوشته به سند سفید امضا را تایید کند.