نیابتی که فرستاده بودن انجام شده و تو سایت اینو نوشته معنیش چی میشه؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۴۶ #55118496

با سلام
نامه وارده از طرف «وصول نیابت از دادسرای تبریز» با موضوع «وصول پرونده» در تاریخ ۱۳۹۹/۰۹/۲۷ واصل و به شماره ******* ثبت گردید

مشاوره حقوقی دادسرا
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نیابت به مرجع دیگری ارسال شده است

سلام به دادسرا دیگر نیابت داده شده است و رسید شده

پرونده شما به شعبه معطی نیابت ارسال شده وپرونده ثبت شده است

بادرود
پرونده شما به مرجع وصول گیرنده رسیده است و به اون شعبه ارسال وتحویل داده شده است

با سلام احتمالا درخواست شما از جای بوده که برای انجام کاری باید به جایی دیگر فرستاده شود از دادگاه اول به دادگاه شهر دیگر یا شهرستان دیگر در حوزه دیگر به این میگوییند نیابت واصل شد یعنی ارسال شد فرستاده شد نامه به نیابت دادگاه تبریز رسیده و از انجا پیگیری شود

یعنی به شعبه مورد نظر در این شهر تحویل داده شد و مراحل بعدی باان شعبه است که چه کارهایی باید انجام دهد و مجددا ارسال گردد

یعنی پرونده به شعبه مورد نظر رسیده