آیا برای ضمانت فیش حقوق همسرم با مهر و امضا کافی هست یا باید حتما خودش هم باشد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۶۶۵ #55102610

سلام قراره برای کارت سربازی تغلبی برم دادسرا. البته ۱۱ سال ازش گذشته و کاریم ندارن. دادسرا شهرستان هست. آیا برای ضمانت فیش حقوق همسرم با مهر و امضا کافی هست یا باید حتما خودش هم باشد؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فیش حقوقی و خودش نیز نیاز است

سلام چنانچه مدت زمانی زیادی گذشته باشد بستگی به نوع جرم ، ممکن است موضوع مشمول مرور زمان بوده و قابلیت تعقیب نداشته باشد ، در خصوص قسمت دوم سئوال شما ، در تمامی موارد صدور قرار کفالت حضور شخص کفیل یا به عبارتی ضامن ضروروت دارد