توقیف خودرو به دلیل تغییر در ارقام پلاک و مجازات آن

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۸ #55066036

بنده دو عدد از شماره پلاک خود را با چسب پوشاندم. بعد از دو روز ماشینم توقیف شد به جرم تغییر در ارقام و پلاک تقلبی. فرستادن دادسرا بعد از دادیاری فرستادن شعبه کیفری. می‌خواستم بدونم چه اتفاقی می‌افته؟

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

طبق ماده ۷۲۰ تعزیرات تا یکسال حبس دارد
منتها تو دادگاه اظهار ندامت و پشیمانی کنید
و درخواست اعمال نهاد های ارفاقی کنید

با سلام
به مجازات مقرر در ماده۷۲۰ قانون مجازات محکوم می شوید(شش ماه تا یکسال حبس)

سلام طبق ماده ۷۲۰ قانون مجازات اسلامی جرم مذکور مجازات شش ماه تا یک سال حبس را در پی دارد.

شش ماه تا یک سال حبس مجازات شما می باشد.

سلام علیکم
چنانچه اگر چیل زدن یا پوشاندن پلاک خودرو ،الحاق محسوب شود طبق ماده ۷۲۰ قانون مجازات محکوم خواهیدشد

با سلام
وفق ماده ۷۲۰ قانون مجازات اسلامی بخش تعزیرات، جرم مذکور مجازات شش ماه تا یک سال حبس در پی دارد.

سلام طبق ماده ۷۲۰مخدوش کردن پلاک خودرو مجازات شش ماه تا یکسال حبس دارد