میتونم از رای قبلی که خلع ید کردم استفاده کنم برای دفاع؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۸۰ #55009835

سلام
از شخصی شکایت خلع ید کردم و محکوم کردم و رای گرفتم
حالا همون شخص دوباره از منو شکایت ابطال سند کرده

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلاممیتوانید به استناد پرونده خلع ید واحراز مالکیت خود در اعیانی ملک نسبت به دفاع از پرونده اقدام نمایید

با سلام
بله میتواند از مستندات اثبات حق شما محسوب و توسط مرجع ذی صلاح مورد اعمال اثر واقع گردد.
موید باشید

سندی که طبق قانون صادر شده باشد به دو شکل ۱-سند معارض نداشته باشد ۲- به حکم قانون قابل ابطال می توانی از رای قبلی هم استفاده کنی

با سلام
با توجه به اینکه بر اساس مالکیت رسمی شما دعوی خلع پذیرفته وحکم صادر شده است میتوانید به استناد پرونده خلع ید واحراز مالکیت خود در اعیانی ملک نسبت به دفاع از پرونده اقدام نمایید