آیا مستاجر میتواند اجازه ی بازدید واحد آپارتمان را در زمان اجاره به خریدار ندهد؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۳۵,۰۱۸ #18869

قصد فروش واحد آپارتمانم را دارم ولی مستاجرم اجازه بازدید نمی دهد هنگام اجاره واحدم شرط کردم که قصد فروش دارم ولی اکنون که قصد جدی فروش دارم تنها دو ساعت در هفنه پنجشنبه ۱۲ تا ۱۴ که با این وضع مسکن اصلا کافی نیست قراردادم تا اول تیر ۹۵ است. واقعا مستاصل شدم جواب تلفن و پیام نمی ده و من خیلی از خریدارها رو از دست دادم.. چکار کنم؟
اگر برای تخلیه شکایت کنم با وجود قرارداد اجاره فایده ای داره؟

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مانع شدن مستاجربرای بازدیددلیلی برشکایت تخلیه نیست

باسلام خیرتاانقضای مدت اجاره نمی توانید ملزم به تخلیه نمایید

در صورتی که شرط بازدید در قرارداد درج شده باشد امکان ممانعت وجود ندارد

با درود بله می‌تواند ممانعت کند.
مگر شرط بازدید ازملک توسط موجر شرط شده باشد

باسلام طرفین مکلف به رعایت مندرجات قرارداد هستند

سلام مطابق اجاره نامه و شروط آن اقدام میشود

در صورت عدم قید این شرط در اجاره نامه این حق برای مستاجر وجود دارد