آیا نیاز به وثیقه گذاشتن دارم و در صورت رفتن به دادسرا بازداشت می شوم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۸۰ #55000002

سلام پلیس راهنمایی رانندگی در برگ پارکینگ علت توقیف رو مخدوش کردن پلاک عنوان کرده،و وقتی رفتم ترخیص کنم گفتن باید نامه از دادسرا بیاری،آیا نیاز به وثیقه گذاشتن دارم و در صورت رفتن به دادسرا بازداشت می شوم؟ و آیا با توجه به عدم سابقه کیفری جریمه نقدی می شوم یا حبس هم به همراه دارد؟

مشاوره حقوقی دادسرا
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام؛
با توجه به اینکه در قانون مخدوش نمودن پلاک خودرو مصداق جرم تلقی شده، هنگام مراجعه به دادسرا کفیل همراه داشته باشید (کارمند رسمی یا پروانه کسب همراه با مدارک). در مورد حکم دادگاه ، بستگی به عوامل مختلفی دارد.

با درود قرار تامین‌کیفری صادر می‌شود بهتر است کفیل یا وثیقه همراه خود داشته باشید امکان بازداشت موقت نیست مگر کفیل یا وثیقه معرفی نکنید.

سلام بهتر است یک ضامن به همراه داشته باشید موفق باشید

با سلام بهتر است در زمان مراجعه به دادسرا یک ضامن (کارمند رسمی یا پروانه کسب به همراه فیش حقوقی یا پروانه وی) همراه خود ببرید.

نخیر بازداشت نخواهید شدموقع مراجعه به دادسرا ضامن همراه داشته باشید

سلام. وقتی به دادسرا می روید حتما ضامنی رو با خود ببرید یه هماهنگ کنید که اگر حکم جلب داد ضمانت شما رو انجام بده.. زیاد نگران نباشید. ضمانت فقط بخاطر این است که در دادگاه حاضر شوید و مراحل دادرسی رو حضور یابید.
چون جرم تعزیری است قاضی وحبس آن شش ماه تا یکسال است.. به جریمه نقدی می تواند تبدیل کند..
در ضمن بخاطر شرایط کرونا، کم کردن آمار زندانیان.. ان شاا قاضی جریمه نقدی حکم می کند.

بهتر است همراه با ضامن به دادسرا بروید. احتمالا جریمه نقدی می شوید