آموزشگاه از من با ادعای بردن وجه های نقد، شکایت نموده،چگونه اثبات کنم که من چنین کاری نکرده ام؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۵۷ #54978641

سلام
وقت بخیر
من چند وقت در یک زبانکده آموزشی کار میکردم، که بعد از سه سال زدم بیرون، بدون اینکه بیمه ام کنند، نه عیدی، نه سنوات و هیچ چیزی دیگه.
من هم رفتم اداره کار شکایتش کردم حالا ایشون از من شکایت کرده که همه ی پول های نقد آموزشگاه را من بردم واسه خودم و از افراد امضا گرفته که نقد دادن اما رسید ندارن ولی من همیشه نقد هارو تحویل خودشون میدادم، حالا ادعا میکنه من ندادم میخواستم بدونم این حرف قابل اثبات هست یا نه ممنون میشم پاسخ بدین؟

مشاوره حقوقی کیفری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
بار اثبات بر عهده مدعی است.

با سلام، ایشان مدعی است و باید اثبات کند نه شما

باسلام
هر ادعایی باید اثبات شود و ادله و مدارک شما باید محکه پسند باشند.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید هر ادعایی باید اثبات شود و ادله و مدارک شما باید محکه پسند برای قاضی باشد.

ایشان بایستی اثبات ادعا نماید و تکلیفی بر عهده شما نیست شما هم عنوان کنید چون حق و حقوقتان را مطالبه دنموده اید ایشان تهمت زده و چنین شکایتی مطرح نموده است .

هرچند درظاهر به شما کلک زده و مدارک برعلیه شماست ولی باگرفتن وکیل می توانید ازاین دسیسه نجات یافت

سلام . باید در خصوص این موضوع مدارک شاکی توسط وی ارائه شود . به صرف ادعا جرمی اثبات نمی شود . آیا دریافت های نقدی در جایی ثبت می شده یا خیر و آیا رسیدی رد و بدل می شده یا خیر ؟