وقتی قرار کارشناسی صادر میگردد، قاضی زمانی را برای اعلام نظر کارشناس مشخص میکند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳,۰۷۹ #54971598

سلام
وقتی قرار کارشناسی صادر میشه.
آیا قاضی زمانی را برای اعلام نظر کارشناس تعیین میکنه؟
و این زمان چقدر هست؟

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله حدود ۲۰ روز زمان میدهند برای اعلام نظریه کارشناسی .

سلام بستگی به نوع امر کارشناسی دادگاه مهلتی برای ارائه نظر کارشناسی تعیین می کند اما الزام آور نیست و معمولا با توجه به تعدد و تراکم پرونده ها نظریه ها خارج از مهلت تقدیم می شود .

قاضی میتواند برای این منظور مهلت تعیین کند اجباری برای قاضی نیست ولی کارشناس بایستی در زمان متعارف اعلام نظر کارشناسی کند و بدون دلیل اعلام نظر خود را به تاخیر نیاندازد

نظرکارشناس به طرفین اطلاع رسانی میشود جهت وصول آن