سواستفاده از قرارداد سفید امضا، شکایت فروش‌ مال‌غیر و کلاهبرداری

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۵۳ #54965394

سلام وقت بخیر، با بنگاهی قرارداد سفید بابت فروش ماشین امضا کردم. از طرفی قراردادهای زمینم نزد این شخص برای فرو‌ش به امانت بود. بارها از ایشان درخواست کردم مدارک زمینم را پس دهد ولی بابت پس دادن، مقدار زیادی پول مطالبه داشت. بنده با برابر اصل شدن مدارک، زمین را به شخص دیگر فروختم. ایشان از قرارداد سفید امضای بنده یک قرارداد خرید زمین تنظیم کرده و گفتند یک سال قبل بنده زمین را به ایشان فروختم. قرارداد سفید امضای بنده بابت ماشین برای دو سه ماه قبله و دو شاهد دروغین اقدام به امضای آن کرده‌اند و با آن قرارداد و مدارک زمینم، اول شکایت کیفری بابت کلاهبرداری و فروش مال غیر و سپس شکایت حقوقی برای تحویل مبیع کردند. الان بنده اگر برای دفاع درخواست کارشناس دهم، آیا مشخص میشه که سفید امضای بنده برای ۴ ماه قبله و توضیحات مبایعه‌نامه بعدا نوشته شده و شاهدان بعدا قرارداد رو امضا کردند؟ شاهد هم دارم که قرارداد به امانت دستشان بود. بنده چه شکایتی از ایشان انجام دهم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
تحت عنوان سوء استفاده از سفید امضا از وی شکایت و از نظریه کارشناسی در جهت اثبات ادعا به همراه شهادت شهود و از اتحادیه صنف مشاوران املاک هم استعلام بگیرید چون ممکنه در طی سالیان گذشته نیز چنین تخلفاتی داشته باشد.
در کل پیشنهاد من اینکه هم برای این موضوع مهم از وکیل استفاده کنید.

باسلام ، شما هم شکایت سوءاستفاده از سفید مهر یا سفید امضاء مطرح کنید و درخواست کارشناسی داشته باشید و همچنین به شهادت شهود هم استناد کنید

با سلام
شما بایستی شکایت سو استفاده از سفید امضا با جلب نظر کارشناس نمایید.

سلام میتوانید تحت عنوان سواستفاده از سفید امضا شکایت کنید.

سلام، شکایت سو استفاده از سفید امضا مطرح و از نظر کارشناسی در این امر بهره مند شوید.

سلام علیکم
با شکایت به عنوان سو استفاده از سفید امضا اقدام و تقاضای کارشناسی نمایید

با سلام شکایتی تحت عنوان سواستفاده از سفید امضا مطرح و در آن ارجاع امر به کارشناس جهت ارزیابی تقدم و تاخر امضا و محتویات بعدی را بخواهید.