چون میخوام تعهد هم بگیرم از خودشون هم والدینشون، چگونه اقدام کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۵۴ #54916605

چند ماه پیش در بدل پیدا کردن منزل.از شخصی طلب کمک میکنم. وی با راننده ___ میاد دنبالم. و منزلی را ببینم مورد تجاوز خودش و راننده _- قرار میگیرم. شکایت کردم. و تا مراحل دادگاه پیش رفتم.شخص __ از پلاک ماشین گرفتنش. و با سند فعلا آزاده. تا شخص دوم بگیرن که فراری بود تا مدت ۲ ماه. وی رو هم گرفتن. والان زندان هستن. ولی شخص راننده بدلیل کرونا شیراز هستن راه بسته نیومد دادگاه حاضر بشه
راننده که با سند آزاد بود.خودش جا پلیس به محل کارم رفته بود آدرسم رو پیدا کنن.که موتوری ۳نفر محل سکونتم با چاقو جلو را هم میگیرن. فقط گوشیم دزدیدن فرار کردن گفتن ما از طرف فلانی هستیم که اسم راننده بود بنده یه کلانتری شکایت کردم بابت جعل عنوان کردن جا مامور اومدن به دنبال آدرسم بودن ایجاد مزاحمت تهدید کلانتری بعدی شکایت کردم که راننده ادم فرستاده گوشیم دزدیدن
احضاریه فرستادم در خونه و به مادر راننده ___زنگ زدم پسرش بیاد کلانتری که نیومدن کلانتری هم دادگاه ان شخص دوم که درحال حاصر زندان دو ماه زندان براش گذاشتن تا بعد عید کرونا
از زندان بهم زنگ زدن که پول میده بهم رضایت میخواد
من پول بخوام پیش قاضی که اخاذی گفته نمیشم؟
یا بخوام رضایت بدم
باید برم دفترخونه؟
یا برم دادگاه همونجا که پرونده داشتم
کدوم بهتره
چون میخوام تعهد هم بگیرم از خودشون هم والدینشون
الان بخوام پول بگیرم ازشون

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
دادگاه به نحوه اخذ رضایت توجه نمیکند، چه مبلغی بیشتر و چه مبلغی کمتر پرداخت گرددو مبالغ اخذ شده بابت رضایت عنوان مجرمانه ندارد