آیا بنده که در حکم محکوم به هزینه دادرسی شدم با وجود برداشت خودسرانه بانک دوباره باید بپردازم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۹۱ #54849196

باسلام
وکیل بانک بابت باز پرداخت وام از بنده مبلغ ۸.۸ میلیون شکایت کرده بود و حکم قطعی گرفته بود بنده با واخواهی و بردن فیش های حقوقی کسر شده اقساط بانک و نظریه کارشناسی ( دو بار یک نفره و سه نفره ) ثابت کردم بدهیم کلا ۳.۵ میلیون میباشد حالا برای مبلغ ۳.۵ حکم قطعی دارم که ۴ ماه از قطعیت ان میگذرد ولی بانک چند روز پیش مبلغ ۳.۸۵۰ میلیون از حسابم برداشت و کلیه حسابهای شعبه اش را مسدود کرده در مراجعه به بانک با پرینت حساب وام میگوند دوباره باید ۶.۶ میلیون بپردازم در ضمن ۱.۲ هم بابت هزینه دادرسی کم کردند حال خواهش بفرمایید بانک حق نقض حکم قطعی را دارد و ایا بنده که در حکم محکوم به هزینه دادرسی شدم با وجود برداشت خودسرانه بانک دوباره باید بپردازم و ایا خواسته دایره حقوقی بانک بر حکم قطعی دادگاه ارجحیت دارد یا میتوانم با اجرا کردن حکم تمامی وثیقه های خود و ضامن را از بانک مسترد نمایم توضیح اینکه حقوقم به همون بانک واریز میشود وگرنه تا اجراییه حکم مبلغی به حساب مورد نظر نمی پرداختم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تقاضای اجرای حکم را نمایید ضمنا با دایرهذحقوقی بانک در خصوص توقیف غیر قانونی حساب صحبت نمایید در صورت عدم توافق شکایتی علیه بانک مطرح نمایید

هیچ مقام و مرجعی حق تخلف از رای قطعی قضایی را ندارد . میتوانید نسبت به اقدام بانک اقدام به شکایت نمایید .