من از چه زمانی باید اقساطم رو پرداخت کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۹۵ #54757463

سلام من یک پرونده اعسار دارم که با خسارت تاخیر مبلغ ۲۴ میلیون شده در ۴۰ قسط که رای قطی ۲۸ ۹ ۹۸ بوده ولی تا الان طرفم اجرای حکم نداده و هیچ اجراییه برای من نیومده با توجه به تاریخ اقساط و اینکه ۱۰ ماه عقب افتاده و ایشون پیگیری نکردن من گرفتار میشم و میتنونن حکم جلب بگیرن و اینکه من از کی باید اقساطم رو پرداخت کنم ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با مراجعه ب اجرای احکام شماره حساب سپرده دادگستری جهت واریز اقساط حکم صادره را اخذ و نسبت ب واریز اقساط اقدام نمایید وب شعبه صادر کننده رای واریز اقساط را طی کپی اعلام نمایید تا مشمول خسارات تاخیر تادیه نشوید

شما از تاریخ قطعیت حکم باید کلیه اقساط را ماهیانه به حساب دادگستری واریز میکردید. لذا باتوجه به عدم اقدام اکنون باید اقساط معوق را یکجا با خسارت تاخیر پرداخت نمایید و درصورت عدم اقدام امکان صدور اجراییه و اخذ حکم جلب شما می باشد

"با سلام"
میبایست دیون را حال نمایید تا اعسار از بین نرود پس سریعا اقدام به تسویه معوقات نمایید

درخواست خود را بمنظور صدور هر چ سریعتر اجراییه در اعسار ب اجرای احکام ارائه کنید و برای جلوگیری از مشکلات دیگر فورا اقساط معوق را بپردازید

حتما در اولین فرصت برای پرداخت اقساط هماهنگی لازم را با اجرای احکام به عمل آورید چــــــون عدم پرداخت اقساط می تواند منجر به کان لم یکن شدن حکم اعسار و در نتیجه جلب شما گردد .

با سلام. شما می بایست تمامی اقساط معوق را پرداخت کنید و در صورتی که در رای اعسار، *حال شدن دین* در صورت تعویق پرداخت ها درج شده باشد، بدهی شما حال شده و باید نسبت به تسویه حساب کامل اقدام نمایید.