تخریب شیشه خودرو صورت گرفته، چگونه اقدام کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۸۵ #54741794

با سلام
دو هفته پیش با خانواده بیرون شهر رفته بودیم یکی با پراید پیچید جلو هی ترمز زد بار دوم اومدم نخورم بهش کشیدم بغلش گرفت به اینش برگشت و چیزی نشد دوباره اوند سر جاش بعد پیاده شدیم یسری حرف رکیک زد و گفتم جرات رنز میزنی گفت پلاک قریبه رو دیدی فکر کردی مال اینحا نیستم در کل بچه محلاش جمع شدن و من هم کوتاه اومدم رفتم بالاتر ماشین و پارک کردم و پیاده شدم اومدم بعد نیم ساعت دیدم شیشه جلو شکسته با اینه پلاکشم ندارم اگه پلاکش و گیر بیارم شاهدم داشته باشم میشه کاری کرد الان من شیشه رو عوض کردم دو هفته هم گذشته لطفا راهننایی کنید ممنون

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
با شهادت شهود و پلاک به جرم تخریب شکایت نمایید

به جرم تخریب و توهین شکایت کنید

با سلام
چون هیچگونه شماره پلاک یا شماره تماس و نام و مشخصاتی از شخص در دست نیست لذا پیدا نمودن این فرد کار دشواری خواهد بود
بهتر است اقدام به شکایت نمایید و مشخصات ظاهری خودرو را با استشهادیه به دادگاه ارایه نمایید تا پرونده در دادسرا موجود باشد و در صورت پیدا کردن شخص یا خودرو ، روند دادرسی انجام گیرد

سلام شما میتوانید طرح شکایت نماید ولی سخت است و بهتر بود ابتدا نسبت به تماس با فوریت های پلیسی ۱۱۰ اقدام میکردید ولی در صورتی که عکس نیز ازآن داشته باشید میتواند برای اثبات موضوع به شما کمک کند!