آیا با اوردن شاهد می شود ثابت کرد پول رو دریافت کرده؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۸۶ #54729787

سلام سال ۹۳ ۳ قطعه زمین از برادرم با فروشنامه از برادرم خریدم با نگاه دار قسمت ثمن معامله را جای خالی گذاشته و خط کشیده امضا اثر انگشت برادره و شاهد ها پای فروشنامه هست از ۳ قطعه زمین ۱ پلاک را ساختمان ساختم و پروانه ساخت گرفتم الان بعد ۶ سال برادره به اضافه شاهد ها فروشنامه اومدن گفتن معامله صوری بوده و ثمن یه پرداخت نشده منم مدرک یه ندارم که ۱۰۰ میلیون پول نقد دادم برادرم شکایت کرده من زمین ها رو دادم که برام ساختمون بسازه و معامله صوری بوده و شاهدها با نگاه هم اومدن گفتن هیچ پولی در بانگاه رد و بدل نشده ایا با اوردن شاهد می شود ثابت کرد پول رو دریافت کرده؟ البته بانگاه دار ازش سوال پرسیده گفته پول چی. گفت بنویس بیشتر از این قبلا گرفتم با نگاه دار با اینکه تو شکایت برادره امضا کرده پولی رد و بدل نشده ولی گفته اگه قاضن بپرسه حتما می گویم فروشنده که برادرم بوده گفته پول رو گرفتم بیشتر از این ها گرفتم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
صرفنظر از بحث صوری بودن، طبق قانون جهل به عوضین موجب بطلان عقد است. یعنی اگر معلوم نباشد ثمن معامله چقدر است، معامله باطل خواهد بود. مگر این که با دلایل قوی بتوانید ثابت کنید بهای ملک از ابتدا تعیین و پرداخت شده است. شخصا شهادت شهود را برای این امر کافی نمی دانم.

با سلام
پرداخت یکجا و نقدی مبلغ ۱۰۰میلیون در بنگاه غیرعادی نامعقول به نظر می رسد. اگر هم بنا به شهادت متصدی بنگاه فرض بر پرداخت در گذشته بوده ، باید اسناد و مدارک واریز یا پرداخت را ارائه دهید...

با سلام
بهتر بود متن مبایعه نامه تنظیمی رویت شود بعد اظهار نظر گردد .
در صورت داشتن شهود این امر منتفی خواهد شد
اگر برادرتان ادعا دارند برای ساخت و ساز ملک را به شما داده اند آیا قراردادی یا دست نوشته ای برای این امر دارند ؟

سلام بزرگوار . اینکه قسمت ثمن معامله در قرارداد فروش خالی و توسط بنگاه دار خط کشیده شده جای سوال داره و چرا شما بعنوان خریدار و پرداخت کننده وجه چنین سند مخدوشی را امضا کردید و اینکه مبلغ ملک سال ۹۳ مشخص بوده و چطور این مبلغ را نقد دادید . باید در دادگاه تخصصی از خودتان در قبال پرونده دفاع کنین . برای جلوگیری از تضصیع حق تون حتما وکیل بگیرید .