دوستش چراغ قوه رو ازش میگیره و اونو میترسونه و از فاصله بلندی میفته و پاش از مچ خورد میشه، شکایت کنیم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۲ #54630873

سلام داداشم ۱۵ سالشه چند شب پیش با اسرار خانواده دوستش که نه بهمون خبر دادن نه اجازه گرفتن میره کوه ساعتای ۱۲:۳۰ بوده که پدر دوستش اون و با دوستش می‌فرسته بالای کوه که هیزم جمع کنن دوستش چراغ قوه رو ازش میگیره و اونو میترسونه اونم جلوش نمی‌بینه و از فاصله بلندی میفته و پاش از مچ خورد میشه الان تو بیمارستانه اوضاع پاش خیلی بده پلاتین پیچ و... هم از ایندش افتاده و هم پاش دیگه مثل اول نمیشه اون خانواده هم اصلا قبول دار نیستن و خودشونو قایم کردن به نظر شما باید چیکار کرد شکایت کنیم یا نه یه راه حل بهم نشون بدین لطفا.

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مطابق مواد ۴۹۹ و ۵۰۱ قانون مجازات اسلامی ۱۳۹۲ ترساندن اشخاص به هر نحو به طوری که در اثر ترس بدون اختیار حرکتی از او سر بزند که موجب ایراد صدمه به خود وی یا دیگری شود حسب تعاریف جنایات عمدی یا غیرعمدی ترساننده مسئول می باشد. ثانیا در مسئولیت مدنی انگیزه فاعل مانند انجام عمل به قصد شوخی، تاثیری در ایجاد مسئولیت یا رفع آن ندارد. مگر در موارد خاصی نظیر «احسان» که نیاز به تصریح قانون گذار دارد و از فرض حاضر نیز خارج می باشد.

با سلام
میتوانید اثبات نمایید ؟ اقدام قانونی نمایید
اما اگر دوست بودن و اتفاقی بوده گذشت نمایید

با سلام مطابق قانون مجازات اسلامی هرگاه کسی دیگری را بترساند و آن شخص در اثر ترس بی اختیار فرار کند یا بدون اختیار حرکتی از او سر بزند که موجب ایراد صدمه بر خودش یا دیگری گردد، ترساننده حسب تعاریف جنایات عمدی و غیر عمدی مسئول است.لذا توجه داشته باشید این شما هستید که باید انتساب این عمل را به ایشان اثبات نمایید